MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom lettere rundt i Odense med en lækker cykel fra Gazelle

Af Annoncør

Hvis du er bosat i Odense, ved du helt sikkert også, at det er langt nemmere at komme rundt i indre by på cykel end i bil. Hvis du derfor gerne vil have en lækker cykel, der hurtigt kan få dig fra A til B, bør du kigge på det store udvalg hos Gazelle.

Gazelle er en hollandsk cykelvirksomhed, der har produceret cykler i mere end 100 år. Derfor er det også et fortræffeligt mærke, når du gerne vil have en lækker cykel af høj kvalitet. Køb en Gazelle el cykel hos Pedalatleten.dk her

Om virksomheden Gazelle

Gazelle blev etableret tilbage i år 1892 i Holland. Tilbage dengang var der kun to medarbejdere i virksomheden. Siden da har virksomheden bare vokset og vokset. Faktisk har Gazelle vokset så meget, at virksomheden til sit 100-års jubilæum i 1992 fik en kongelig hæderstitel.

I dag sælger Gazelle også cykler til hele verden. Faktisk sælger de mere end 250.000 cykler årligt. Mærket er nemlig anerkendt og foretrukket af flere forskellige cyklister, der ønsker en cykel af høj kvalitet.

Producerer også el-cykler

Hvis du gerne vil have en el-cykel, kan du også sagtens vælge Gazelle. Virksomheden lancerede nemlig deres første el-cykel tilbage i år 2016. På el-cyklen finder du noget af det nyeste og mest avancerede teknologi på markedet.

Hvis du derfor leder efter en cykel, der er både behagelig, sikker, bæredygtig, men også elegant, så vil en el-cykel fra Gazelle være en fremragende løsning.

Vælg netop den cykel, som du ønsker

Gazelle er også en virksomhed, der giver dig mulighed for at få netop den cykel, som du ønsker dig. Derfor kan du blandt andet vælge mellem følgende materialer:

  • Titanium
  • Aluminium
  • Kulfiber
  • Magnesium

Du kan altså helt selv vælge det materiale, der tiltaler dig mest. Hvis du er på jagt efter en el-cykel, kan det anbefales at vælge aluminium. Det er et meget let materiale, der samtidig giver dig en cykel, som er modstandsdygtig over for slid.

Den lette vægt er en stor fordel, når du gerne vil have en el-cykel. Cyklens motor og batteri vejer nemlig en del, hvilket er med til at give cyklen en tungere vægt.

Vær godt klædt på til dit cykelkøb

Inden du køber en cykel, bør du altid have overvejet, hvilken cykel du godt kunne tænke dig. Det øger sandsynligheden for, at du kommer hjem med den helt rigtige cykel i første forsøg.

Del artikel

Andre læser også