MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom med i tegneserien: Vil du være Anders Ands nye nabo?

Af Nathalia Hentze Nielsen
Pressefoto: HAVE Kommunikation
Pressefoto: HAVE Kommunikation

Kalder alle Anders And fans.

Hvis du var –  eller stadig er (vi dømmer ikke) – fast læser af Danmarks mest populære tegneserie, så skal du spidse ører.

Vores allesammens yndlingsand skal have en ny nabo efter den ulidelige Knahrvorn flytter fra Paradisæblevej, og det betyder at læsere af Anders And & Co. kan lægge billet ind på naboskabet.

Måske bliver det en odenseaner, som bliver den nye nabo?

For at deltage i konkurrencen skal du indsende et billede af dig selv til bladredaktionen@andeby.dk og fortælle, hvorfor du mener, at du egner dig særligt godt til at blive Anders nabo.

Hvis du vinder, vil du blive andeficeret og tegnet ind i historien, som udkommer i sensommeren.

Pitch dig selv eller en sjov figur

Hvis du ikke kan se dig selv som Anders Ands nabo, men stadig gerne vil deltage, må du faktisk gerne opfinde din egen sjove figur, som du skal tegne og indsende sammen med en god begrundelse.

Egmont Publishing, der udgiver Anders And & Co., skriver at de naturligvis forventer, at især børn er interesserede i at deltage, og derfor bør et telefonnummer til en forælder også medsendes.

“De allervigtigste læsere af Anders And-bladet er den kæmpestore skare af fantastiske og fantasifulde børn, som jeg er sikker på vil indsende masser af vidunderlige forslag til denne enestående konkurrence.

Der er mange andefans, der har det som deres helt store drøm at blive andeficeret i en historie, og vi glæder os til at gøre denne drøm til virkelighed!” fortæller Gitte Hoffmann Hansen, der er marketingchef hos Egmont Publishing, i en pressemeddelelse.

Konkurrencen løber fra den 16. januar til den 3. februar.