MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom tæt på Tintins far: Kronprinsen deltager i åbningsfest for ny udstilling

Af Redaktionen

Vi kender alle sammen Tintin – men kender du også hans far? På torsdag er der åbningsfest på udstillingen Hergé, som byder på originale tegninger og skitser til Hergés verdensberømte album om Tintins oplevelser.

Med hans såkaldt ligne claire, den rene streg, formåede Hergé at skabe en verden i tegneserien, der på samme tid er realistisk og magisk. Den belgiske tegneserieforfatter var en mand med et helt særligt talent for tegningen som fortælleform, og udstillingen tegner et portræt af hans passioner, liv og værker.

Som noget særligt præsenterer udstillingen en måske ukendt side af Hergé som kunstner og reklametegner med passion for samtidskunst.

Udstillingen bliver officielt åbnet af borgmester Peter Rahbæk Juel kl. 17.30, og H.K.H. Kronprins Frederik vil deltage i åbningen fra kl. 17.00. Derudover vil der blandt andet være DJ, bar og tegneserieworkshop.

Se hele programmet for åbningsfesten her.

Det er gratis at deltage i åbningen, og alle er velkomne.

Udstillingen er skabt af Studios Hergé og Musée Hergé i partnerskab med Brandts.

Permanent udstilling på brandts

Et besøg på Brandts er en anledning til at få noget kultur ind under huden, og ud over udstillingen Hergé, kan du også gå på opdagelse i Brandts permanente udstilling.

Den permanente udstilling byder blandt andet på modernistiske formeksperimenter, stemningsfulde fynske udsigter og dramatiske skæbnefortællinger. Samlingen af kunstværker byder på en rejse gennem 250 års dansk kunst, og kunstnerne er nogle af de mest banebrydende fra 1750 til i dag.

Hver torsdag fra kl. 17.00 til 21.00 er der gratis entré i Brandts, så hvis du vil have en anderledes torsdag aften, har du muligheden her.

Læs mere om Brandts her.

Seneste nyt