MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom til åbent hus i ny klinik: Aarhus Osteopati i Odense har vokseværk

Af Line Ingwar Karlsen
Fra venstre: Kjartan Jaussi, Martin Kraft og Jonas Eigaard fra Aarhus Osteopati. Foto: Aarhus Osteopati.
Fra venstre: Kjartan Jaussi, Martin Kraft og Jonas Eigaard fra Aarhus Osteopati. Foto: Aarhus Osteopati.

Når en klinik på halvandet år går fra at have 2 til at have hele 12 behandlere, kan man vist roligt sige, at det går godt.

Aarhus Osteopati i Odense har på bare halvandet år etableret sig som et anerkendt behandlingssted for hele Fyn.

Klinikken åbnede i 2021 og er på rekordtid gået fra 2 til 12 behandlere. Derfor er de nu rykket i større lokaler.

Med en mission om at udbrede kendskabet til osteopati på Fyn, må Aarhus Osteopati siges at have ramt plet. Populariteten og den store efterspørgsel betyder også, at klinikken nu er flyttet i større og flottere lokaler på Skibhusvej 52. 

“Da vi åbnede i 2021, havde vi på ingen måde regnet med at blive taget så godt imod af fynboerne. At vi har kunnet udvide klinikken med hele 10 behandlere bekræfter os i, at der er stor efterspørgsel på osteopatisk behandling på Fyn, og at det er en behandlingsform, som er på vej frem,” udtaler klinikchef Martin Kraft.

Aarhus Osteopati fejrer flytningen og den nye klinik med åbent hus, hvor du kan komme forbi og få en gratis screening.

Foto: Aarhus Osteopati.

Fynsk flagskib for osteopati

Målet er at gøre klinikken i Odense til et flagskib for osteopati på hele Fyn for såvel fagpersoner som patienter. Der er bl.a. planer om, at klinikken skal være kursussted for osteopater fra hele landet.

Inden for nærmeste fremtid kommer klinikken således til at udbyde en international diplomuddannelse i Women’s Health, som er en efteruddannelse med specifikt fokus på kvindekroppen og de problematikker, der knytter sig til eksempelvis menstruation, graviditet, overgangsalder mm. 

Derudover vil der løbende være mulighed for at deltage i gratis workshops, hvor behandlerne fra klinikken fortæller om generelle kropsmæssige problemstillinger eller specifikke lidelser og den osteopatiske tilgang til behandlingen af disse. Ligesom man vil kunne få en gratis screening for at blive klogere på, hvordan osteopati kan behandle og afhjælpe en specifik problemstilling.

I takt med at Aarhus Osteopati vokser på Fyn, vil lokale samarbejder med virksomheder, foreninger og andre, der har interesse i at få hjælp til sundhed og krop, blive et større fokusområde.

Klinikchef for Aarhus Osteopati i Odense, Martin Kraft. Foto: Aarhus Osteopati.

Kom til åbent hus med gratis screening

For at indvie de nye lokaler på Skibhusvej inviterer Aarhus Osteopati til åbent hus på torsdag den 28. september klokken 15.00-18.00.

Her får du mulighed for at snakke med de forskellige behandlere i klinikken og evt. få en gratis screening.

Så det er en rigtig god mulighed for alle, der har interesse i osteopati og måske vil finde ud af, hvad behandlingsformen kan gøre for én selv. 

Du finder Aarhus Osteopatis nye klinik på Skibhusvej 52C, 3. sal, 5000 Odense.

Du kan læse mere om Aarhus Osteopati i Odense her.

Hvad er osteopati?

En osteopat undersøger og behandler alle kropssystemer: knogler, muskler, nerver, lymfe, organer og blodkar. Derfor betragter osteopatien også kroppen som en helhed.

Formålet med osteopati er at genoprette balance i og mellem systemerne, hvilket er med til at stimulere og afhjælpe kroppen til at genvinde sin normale funktion og helbrede sig selv.

Som behandlingsform henvender osteopati sig til alle. Lige fra babyer til elitesportsudøvere og seniorer.


Del artikel

Andre læser også