MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbent Hus: Oplev nye lækre lejligheder midt i Odense

Af Freja Dumont

Entreprenørmaskiner fylder fortsat på Bredstedgade i det centrale Odense. De er dog snart fortid, for om få måneder flytter nye beboere ind i Ejendomsselskabet Olav de Lindes nybyggede boligejendom på Edisonsvej 30-32.

Udlejningen startede i sidste uge og interessen er allerede høj.

I sidste uge, to måneder før overtagelse, har Ejendomsselskabet Olav de Linde startet udlejningen af 40 lejeboliger i Thrige Firkanten. Det er ligeledes et punktum for ejendomsselskabets tredje og indtil videre sidste boligbyggeri i Odense.

”Over halvdelen af lejlighederne blev reserveret under et døgn efter vores første åbent hus i sidste uge.

Det er en rigtig god start, og vi kan konstatere, at boligernes kvalitet, pris og beliggenhed matcher efterspørgslen,” fortæller Jonas Høgh, udlejningschef i Ejendomsselskabet Olav de Linde.

Lejlighederne er på mellem 56 m2 og 79 m2, og de har 1-3 værelser. Alle lejligheder har desuden altan eller terrasser, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer.

Du kan komme til Åbent Hus og se lejlighederne i virkeligheden de kommende torsdage i foråret.

Book en fremvisning eller en tid til Åbent Hus lige her.

Sjæl og charme i nybyggede lejligheder

Lejlighederne er bygget med kvalitetsmaterialer, hvor der er kræset for detaljerne. Det afspejler sig i kvalitetskøkkener, natursten på badeværelserne og egetræsgulve. Der findes også vægge med blottede mursten og rå beton.

”Ligesom vi holder af gamle industribygninger, fordi de i sig selv har sjæl og charme, så stræber vi efter, at vores nybyggede boliger også får lidt kant.

Derfor har vi blandt andet brugt genbrugsmursten. Det er lidt råt, og det giver sjæl og charme til de nybyggede lejligheder. Det er en signatur, som Ejendomsselskabet Olav de Linde har brugt i mange år,” siger Jonas Høgh.

Forventer at alt er udlejet inden d. 1. maj

Det var nyt, da Ejendomsselskabet Olav de Lindes afdeling i Odense igangsatte boligbyggeri og boligudlejning tilbage i 2020. Siden da er tre boligejendomme med samlet 124 lejeboliger opført tre steder i Thrige Firkanten.

Her har ejendomsselskabet gennem en årrække transformeret det gamle industriområde til et sprudlende område. Foruden de mange kontorlejemål rummer Thrige Firkanten også en café, padeltennis, et bageri, en frisør, butikker, fitness og nu også boliger.

Ejendomsselskabet Olav de Lindes seneste boligejendom på Tolderlundsvej stod indflytningsklar for to måneder siden, og her er alt udlejet.

Derfor forventer Jonas Høgh også at kunne melde alt udlejet i denne boligejendom inden d. 1. maj.

Hvad: Kom til Åbent Hus eller få en fremvisning i nybygget boligejendom
Hvor: Edisonsvej 30-32
Hvordan: Book en tid til fremvisning eller Åbent Hus lige her

”Det er lejligheder, der passer beboere i alle dele af livet. Studerende, unge familier og ældre. Området er utrolig populært på grund af placeringen i centrum, tæt på banegården og de rekreative områder omkring havnen.

Det tog ikke lang tid at leje de to første ejendomme ud, og det forventer vi heller ikke, at det kommer til med den sidste”, afslutter Jonas Høgh.

Del artikel

Andre læser også