Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Start ugen med en fest: Kom til banko med fede præmier

Af Emil Kjær Jørgensen

“BANKO!”

Bare lyden af ordet, kan få pulsen op hos mange, og i morgen aften har du igen mulighed for at dyste med om fede præmier, når Storms Pakhus inviterer til mandagsbanko.

Som altid er der fede præmier på spil, og du kan få alle detaljer lige her:

Kom i god tid – og vind fede præmier

Alting er – næsten – som det plejer, for man spiller igen om præmier fra pakhuset madboder og andre herlige steder i byen.

“Det gælder som det plejer om at være på mærkerne, når vores vært, Kristian Fjord, smider om sig med ‘Gamle Ole’, ‘Dronning Ingrid’ og ‘To Tykke Damer’,” skriver pakhuset om eventet.

Spillet går i gang kl. 19.00, og man kører efter første-til-mølle-princippet

“Det vil sige, at hvis du ikke kan finde en ledig plads i området omkring scenen, er det ikke muligt at deltage i eventet. HUSK! derfor at komme i god tid, for at sikre dig en plads samt en bankoplade,” skriver de.

Praktisk omkring COVID-19

Pladserne går efter først-til-mølle-princippet. Pladerne deles udved pladserne, det vil sige: Plads = plade! (max. 1 plade pr. person)

Der opfordres til, at du tager din egen kuglepen med, så man minimerer smittespredning. I denne periode genbruger Storms heller ingen bankoplader.

Kom i god tid, så alle kan finde en plads i god ro og orden. Storms begynder allerede at dele pladerne ud en time før spillet begynder.

“Vi kører 1 omgang, og du kan vinde ved 1 række, 2 rækker og fuld plade. Der vil også være fornemme sidegevinster, så vælg din sidemand med omhu,” skriver de.

Man spiller som altid i Hal 1.

“Som altid er der præmier, blot i skærer igennem med banko-råb! Vi glæder os til at se jer til en masse bankospil i Pakhuset,” skriver de.

Hvad: Banko
Hvor: Storms Pakhus
Hvornår: Mandag d. 5. juli kl. 19

Mere info her.

Del artikel

Andre læser også