Masser af øl, gin og rom: Beer & Booze Festival har premiere i Odense på lørdag

Skrevet af: Michael Qureshi

Specialøl fra Theodor Schiøtz Brewing Co, flere hundrede forskellige gin og rom – samt en lækker burger?

Alt sammen serveret i Anarkist Beer & Food Lab, den hyggelige brewpub i det gamle Albani bryggeris haller midt i Odense.

Kan man forestille sig en bedre lørdag? Her på MigogOdense tror vi faktisk, at det bliver lidt svært.

Det hele løber af stablen på lørdag den 4. maj fra kl. 12 under navnet Beer & Booze Festival.

Som navnet antyder, så er der både noget for øl-entusiasterne, og for dem der hellere vil nyde en god rom eller gin.

Læs også: Odense får sin første champagnefestival

Har flere end 200 forskellige slags spiritus med

Der er, ifølge Event Manager hos Theodor Schiøtz Brewing Co, Jakob Højager Romby, lagt op til en fantastisk – og anderledes – festival med masser af smagsoplevelser, konkurrencer og god hygge undervejs.

”Vi har selvfølgelig fokus på vores mange specialøl, men vi har også inviteret Vinoble Odense, som har mere end 200 forskellige slags spiritus med – både kendte og ukendte slags,” siger Jakob Højager Romby.

”Vi tager fem af vores leverandører med, som åbner 200-300 forskellige slags spiritus, hvor gin og rom er i centrum.

Men der vil også være for eksempel Vermouth og forskellige likører, da vi gerne vil inspirere til, at folk laver flere cocktails,” supplerer John Hoppe, ejer af Vinoble Odense.

Der bliver i alt omkring 20 forskellige stande. Øllen fås direkte fra hanerne i baren, mens de mange slags spiritus smages ved de enkelte stande.

Læs også: Burger Battle i byen: Gastromand kårer Odenses bedste burger

Fem smagninger, glas og burger

Ingen øl- og spiritusfestival uden et helt særligt smagsglas.

Det gælder også til Beer & Booze Festivalen, hvor du får dit eget personlige smagsglas med Anarkist-navnet på den ene side og Vinoble på den anden.

Et glas, som du kan tage med sig hjem, når smagningerne er overstået.

Når dørene åbnes kl. 12, får du udleveret det særlige glas, og så kan du ellers frit vælge fem smagsprøver.

Du vælger selv, om du går all in på specialøllene, eller i stedet smager på de mange forskellige gin og rom, som Vinoble Odense præsenterer.

Skulle du blive sulten undervejs eller efter at have smagt på øllen og spiritussen, så er der også tænkt på det. Du har nemlig mulighed for at købe festivalbilletter, som indeholder en lækker burger fra Anarkist Beer & Food Lab.

Et anderledes event

Det er første gang, at denne øl, gin og rom festival finder sted, og både Theodor Schiøtz Brewing Co samt Vinoble Odense understreger, at Beer & Booze Festivalen er anderledes end andre tilsvarende arrangementer.

”Det bliver en eftermiddag, hvor du kan slappe af og nyde smagsoplevelsen, og det handler om ”hvad du gerne vil smage” fremfor bare at drikke sig æskestiv,” fortæller John Hoppe til MigogOdense.

Men det er ikke kun smagsoplevelser, der venter. Blandt andet åbnes selve bryggeriet også op, så festivalgæsterne har mulighed for at få en rundvisning og høre om den ædle kunst at brygge øl.

I løbet af dagen vil der desuden være flere konkurrencer, lover Jakob Højager Romby.

Udsigt til tappehalen

Afterparty med livemusik

Selve festivalen, hvor du altså kan smage et bredt udvalg af specialøllene fra og vælge mellem op mod 300 forskellige flasker spiritus, foregår om eftermiddagen fra kl. 12-15, men har du købt billet, så har du også adgang til et afterparty samme sted.

Det begynder kl. 20, og du kan foruden en god øl nyde livemusik med et lokalt band.

Der vil desuden være en ekstra smagning i form af en forfriskning til alle, som har billet til festivalen, afslører Jakob Højager Romby.

En billet til Beer & Booze Festivalen inklusiv smagsglas og adgang til afterparty koster 150 kr., og vil man have en burger med, så koster billetten 250 kr.

Begge billettyper indeholder fem poletter, som på dagen kan byttes til smagsprøver.

Du kan naturligvis også tilkøbe ekstra poletter til din billet, så du har mulighed for at smage lidt mere. Fem ekstra poletter koster 50 kr.

Hvad: Beer & Booze Festival
Hvor: Anarkist – Beer & Food Lap, Albanigade 20
Hvornår: Lørdag d. 4. maj fra kl. 12.00

Billetter til Beer & Booze Festival – med eller uden burger – kan købes via Theodor Schiøtz Brewing Co’s hjemmeside lige her

 

Gratis afbestilling giver tryghed: Smageriets konfirmationsmenuer har alt til den store dag

Skrevet af: Redaktionen

Bøgen, der springer ud, flere solskinstimer og glade konfirmander plejer at være sikre tegn på forårets kommen.

Status er dog, at vi i år står i et andet scenarie, og mange konfirmationsfester er blevet aflyst eller rykket.

Det kan være utrygt at skulle lægge for mange planer for den festlige dag, men med Smageriet bliver maden ikke én af dem – her kan du nemlig gratis tilpasse eller afbestille menuen indtil 8 dage før levering. Tjek det ud lige her

Fleksibel med gratis afbestilling

På trods af stadig mange ubekendte kan du trygt bestille din konfirmationsmenu hos Smageriet.

Smageriet leverer gennemtænkte konfirmationsmenuer til hele landet – og man kan helt gratis tilpasse og annullere bestillingen helt frem til 8 dage før konfirmationen.

Med den udvidede fleksibilitet kan man uden problemer få den dag, man drømmer om fyldt med familie, venner og den gode mad som samlingspunkt.

Foto PR

Flere forskellige menuer som både buffet eller tallerkenanretning

Når du lader Smageriet stå for maden til konfirmationen, kan du glæde dig til smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Du kan bestille din menu allerede nu – der er flere forskellige menuer at vælge imellem og alt leveres færdigtilberedt i hele landet (fastland & brofaste øer) og anrettet på flot, hvidt porcelæn.

Uanset om I foretrækker buffet eller færdigtilberedt mad til tallerkenserveringer kan Smageriet imødekomme jeres ønsker.

De tilbyder nemlig både velsmagende konfirmationsmenuer med enten 2 og 3 retter fra 199,- pr. kuvert, som kunne friste med rosastegt oksefilet, bearnaisesauce, nye kartofler i brunet smør, grønne asparges og knasende frisk salat med jordbær.

Foto PR

Her er også mulighed for større konfirmationsbuffeter (fra 159,- pr. kuvert), og du sammensætter selv blandt et stort udvalg af forskelligt kød, lækre salater, kartofler & tilbehør.

Maden anrettes på fade á mellem 10-15 kuverter, så der er flere muligheder for servering enten på buffet eller som bordservering.

Det giver gode, fleksible muligheder i forhold til bordplan og god plads mellem jeres gæster.

Uanset om I vælger tallerkenservering eller fadanretning, så slip for besværet i køkkenet og lad Smageriet stå for den kulinariske del af jeres helt særlige dag.

Hvad: Smageriets konfirmationsmenuer
Hvor: Leveres i hele landet (fastland & brofaste øer)
Hvornår: Smageriet tilpasser levering efter din spisetid
Hvor meget: Fra 159 kr./kuvert (ex. miljøtillæg & levering)
Hvordan: Læs mere lige her

Her laver de overdådige donuts: Donut-shop i Odense genåbner på fredag

Skrevet af: Daniel Poulsen

I stuen på Odense Banegård venter Kanita Muminovic sammen med resten af sit hold spændt på, at det bliver fredag.

Hun er butikschef hos butikken Mr. CoDo, der genåbner på fredag den 29. maj, efter Odenses helt nye donut-shop var tvunget til at lukke ned i midten af marts grundet Corona-krisen.

Men nu tager man revanche.

Butikken kommer til at bugne af lækre donuts, og som tilbehør bliver der mulighed for at kombinere en menu med en donut og kaffe til en skarp pris.

Mr. CoDo vil også have kolde drikkevarer klar i køleskabet og byder også på varm kakao til tørstige gæster, fortæller de, da MigogOdense kigger forbi.

En masse variationer af donuts

Kanita Muminovic fortæller begejstret til MigogOdense, at donut-shoppen vil prøve at have så mange forskellige og eksperimenterende donuts som muligt.

“Det er faktisk forskelligt, hvad vi har af udvalg. Vi varierer hver dag. Vi vil satse på at have de største donuts, have fyld i dem og så mange variationer, at folk altid kan prøve noget forskelligt, når de kommer forbi,” fortæller butikschefen.

Teamet bag Mr. CoDo vil rigtig gerne vise en masse odenseanere, at de stadig laver donuts med masser af smag, flot pynt  og fyld.

Fra fredag den 29. maj og 14 dage frem får man en donut til kun 15 kroner, så der er masser af muligheder for at få smagt et pragteksemplar af en donut – eller en hel kasse hvis man er virkelig lækkersulten.

Butikken vil desuden have berlinere med fyld og frugt med chokolade til de gæster, der har lyst til at snacke noget andet end donuts, når de er forbi i den genåbnede butik.

Der er faktisk mere at glæde sig over. For i løbet af kort tid vil Mr. CoDo udvide med en ekstra afdeling, hvor de vil lange velsmagende donuts over disken.

Vind donuts fra Mr. CoDo

Er du hurtig, kan du nå at vinde fire donuts fra butikken. I en konkurrence i forbindelse med genåbningen udlodder stedet 4 x 4 valgfrie donuts.

Du kan deltage her og måske være heldig, hvis du deltager inden torsdag aften.

Er heldet ikke med dig i denne omgang, skal du ikke fortvivle.

Ejeren forsikrer, at der kommer masser af konkurrencer, da teamet hver uge vil afholde en minikonkurrence på deres Facebook-side. Manager hos Mr. CoDo, Kanita Muminovic, uddyber konceptet til MigogOdense.

“Nogle gange bliver det til børn, andre gange til mødre, til studerende eller til fodboldhold. Vi kan komme ud til en masse forskellige mennesker, og det er netop, hvad vi gerne vil med disse konkurrencer.

Som en ekstra ting vil donutshoppen desuden levere gratis til erhverv ved bestillinger over 20 donuts, så festligheder af enhver art kan have velsmagende kager.

Den gratis service vil allerede gælde fra genåbningen fredag, så alle kan nyde en solid donut, hvis en reception, fødselsdag eller weekenden skal fejres lidt ekstra.

Hvad: Genåbning af Mr. CoDo d. 29. maj klokken 10.

Hvor: Østre Stationsvej 27, 5000 Odense C

Åbningstider: mandag til søndag fra 10:00-19:00

Facebook: https://www.facebook.com/Mr-CoDo

24 grader venter i Odense: Det fantastiske vejr starter i pinsen

Skrevet af: Redaktionen

Den netop overståede weekend bød på masser af regn og blæst.

Så det er i den grad opløftende med udsigt til masser af sol og sommerlige temperaturer i pinsen. Det starter allerede på torsdag d. 28. maj, hvor DMI lover masser af sol og op til 20 grader.

Fredag bliver der masser af sol i Odense og temperaturer, som holder sig i omegnen af de 20 grader.

Det er et højtryk, som lægger sig over Danmark, som udløser de høje temperaturer.

Der bliver rig lejlighed til at nyde weekenden og den ekstra fridag med 2. pinsedag på mandag d. 1 juni, hvor det ser ud til at ligge meget stabilt omkring de 18 skønne grader.

Selv om de fleste skal tilbage til hverdagen efter pinsen, så kan man i hvert fald godt nyde, at man lover hele 24 grader i Odense-området onsdag d. 3. juni.

Vejrudsigten for den kommende uge i Odense – Kilde: DMI

Juni starter sommerligt

Det betragtes som en sommerdag, når temperaturen runder 25 grader, så juni starter sommerligt.

“Der venter sommerligt vejr i pinsen, som er perfekt til at være uden for og til at grille. Især på Fyn og i Jylland kan man komme helt op omkring de 23-24 grader,” forklarer Frank Nielsen, vagthavende ved DMI.

Så man kan godt finde solcremen frem og gør grillen klar til nogle hyggelige dage.