MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom til Design Lørdag hos Svane Køkkenet Odense: Bliv klogere på nybyggeri

Af Christina Frederiksen

Går du i byggetanker og overvejer at bygge nyt? 

Så kom til Design Lørdag hos Svane Køkkenet Odense, hvor du kan blive meget klogere på nybyggeri og inventar til dit nye hjem. 

Få gode råd fra byggerådgiver Trine Højsgaard fra eurodan-huse Odense og se hvordan skitse-arkitekt Kim Asmussen omsætter idéer til tegninger. 

Kig med over skulderen, når skitsearkitekten tegner og indretter et nyt hus. 

Booker I møde med eurodan-huse Odense lørdag den 1. oktober 2022 eller senest fredag den 7. oktober 2022, kan du frit vælge ekstra inventar fra Svane Køkkenet til dit nye eurodan-hus til en værdi af 25.000 kr. 

Fra artiklen

Mød også Nordea Bank, som kommer forbi og fortæller om det økonomiske aspekt, finansieringsmulighederne, og om hvordan boligmarkedet ser ud netop nu. 

Svane Køkkenet Odense sætter fokus på hele byggeprocessen denne lørdag, hvor du kan få masser af gode råd til indretning, finansiering og høre mere om, hvordan du kan realisere nybyggerdrømmen.  

Nyd en let anretning og et dejligt glas vin, imens du går på opdagelse i Svane Køkkenets inspirationsunivers, som er fyldt med de nyeste trends og smukt interiør til dit nye køkken, bad og resten af boligen. 

Køkkenfirmaets indretningskonsulenter glæder sig til at byde dig velkommen til en lærerig dag med masser af inspiration, boligsnak og lækkert mad. 

Byggerådgiver Trine Højsgaard, eurodan-huse Odense, og indretningskonsulent Sara Augustinus – Svane Køkkenet Odense. Foto: Svane Køkkenet
Foto: Svane Køkkenet

Få ekstra inventar for 25.000 kr. 

Køkkenet er et af de vigtigste rum i mange hus- og nybyggerier, hvor stil, rutiner og forventninger kan variere en del fra køber til køber.

Med Svane Køkkenets brede sortiment er der mulighed for at sammensætte og kombinere forskellige materialer, som dækker alle prisklasser, og det åbner op for en verden af muligheder, så du kan sætte dit helt eget præg på din nye bolig.

Booker du møde med eurodan-huse Odense lørdag den 1. oktober 2022 eller senest fredag den 7. oktober 2022, kan du frit vælge ekstra inventar fra Svane Køkkenet til dit nye eurodan-hus til en værdi af 25.000 kr. 

Uanset om du går med drømmen om et nybygget hus eller ønsker at renovere din nuværende bolig, så kig ind til Svane Køkkenet Odense på lørdag.

Alle er velkomne.

Hvad: Design Lørdag

Hvor: Svane Køkkenet Odense, Rødegårdsvej 209, 5230 Odense M

Hvornår: Lørdag den 1. oktober kl. 10-15

Del artikel

Andre læser også