6 serveringer og 6 gins: Kom til eksklusiv gin- og kaviaraften

Er du vild med gin og lækker gastronomi? Så har vi et event, du bør kigge nærmere på.
Du kan nemlig komme med til ‘Gin, Kaviar & Skaldyr’, som er et eksklusivt event med masser af forkælelse både på tallerkenen og i glasset.
Aftenen består af 6 luksuriøse serveringer med 6 nøje udvalgte og helt perfekte gins.
Eventet finder sted fredag den 22. september klokken 18.30 på Restaurant Equi hos Fyns Væddeløbsbane.
Gin i både glasset og på tallerkenen
Du starter aftenen med kaviar og en gin og tonic. Herefter vil Restaurant Equis kok præsentere aftenens menu, som består af østers, krabbe, rejer, hummer og dessert.
Og det vil ikke kun være i glasset, du smager ginen – den vil ligeledes være inkorporeret i aftenens serveringer.
Ved hver servering vil gineksperten præsentere den gin, du har i glasset. Først serveres hver gin ren, så du kan smage noter og den rene gin, og herefter tilføjes tonic.
Dørene åbner klokken 18.00, og første servering finder sted 18.30. Der vil være sidste udskænkning klokken 23.45.
Det koster 795 kroner + gebyr pr. person at deltage, og du kan købe billet lige her.
Baren i loungen vil være åben hele aftenen, og her kan du købe vin, øl, sodavand og bobler.
Hvad: Gin-, Kaviar- og Skaldyrsaften
Hvor: Restaurant Equi (Fyns Væddeløbsbane), Prins Haralds Allé 51b, 5250 Odense SV
Hvornår: Fredag den 22. september kl. 18-30-23.45