MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug for en bedre forbindelse?: Kom til Fiberfest i Odense

Af Christina Frederiksen
Foto: Daniel Hollister
Foto: Daniel Hollister

Alt for mange ved ikke, at de har mulighed for at få fibernet. Det ligger lige uden for havelågen, og kan nemt blive lagt hele vejen ind i huset, så der er hurtigt internet til hele familien.

Men mange udnytter ikke muligheden.

“Stabilt og hurtigt internettet er vigtigt for rigtig mange af os. Vi bruger det til alt fra streaming af film til hjemmearbejde, videomøder, lektier i skolen og gaming.

Derfor er fibernet populært som aldrig før, men der er fortsat mange, som ikke er tilsluttet fibernettet, selvom de har mulighed for det.

Mange ved ganske enkelt ikke, at de kan få en forbindelse, de ikke skal dele med naboen og genboen, og hvor nemt det egentlig er,” fortæller Carsten Nedergaard Hansen, der er bredbåndsdirektør hos Energi Fyn, som tilbyder fibernet til 36.000 husstande i Odense Kommune.

Derfor inviterer Energi Fyn til fiberfest i Næsbyhallerne den 19. marts, så endnu flere kan blive opmærksomme på, hvor nemt det er at få glæde af fibernettet, og hvor mange muligheder det giver.

“Mange kan blot opgradere til et fiberprodukt hos deres nuværende internetudbyder. Det er nemt.

Man bestiller blot et fiberprodukt hos ens nuværende udbyder. Har man ikke en fiberboks, bestiller man blot en fibertilslutning sammen med fiberproduktet,” lyder det fra Carsten Nedergaard Hansen.

Mød Sara Lygum

Energi Fyn har allieret sig med Sara Lygum, der blandt andet er kendt fra programmet 3 x Beliggenhed.

Sara Lygum sætter fokus på, hvordan fiber kan opgradere ens hverdag, bidrage til gladere familiemedlemmer og måske endda gøre ens hjem mere attraktivt, hvis det skal sælges.

Derudover kan de besøgende gå på opdagelse hos mange af de internetudbydere, der er på det fynske fibernet. Man kan møde Waoo, YouSee, Norlys, Ewii, Telenor, TDC Erhverv og Energi Fyn Erhverv og høre mere om de mange muligheder, der er for at vælge tv- og internetprodukter via fibernettet.

Gratis pølser og kaffe

Energi Fyn ruller pølsevognen og kaffevognen frem og sørger for underholdning til de mindste, mens de voksne kan nyde en gratis kop kaffe og blive klogere på mulighederne med fibernet.

Info om arrangementet:

  • Fiberfesten holdes tirsdag den 19. marts kl. 14-20 i Næsbyhallerne, Maylandsvænget 9, 5270 Odense N.
  • Kl. 15 og kl. 17 holder Sara Lygum foredrag
  • Mellem kl. 14 og 20 kan man møde de mange internetudbydere, der er på det fynske fibernet. Det drejer sig om Norlys, Waoo, Ewii, YouSee, Telenor, TDC Erhverv og Energi Fyn Erhverv.

Der er gratis adgang og Energi Fyn byder på en gratis pølser og kaffe.

Man kan nemt tjekke, om man har adgang til fibernet på lige her.

Del artikel

Andre læser også