MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fede præmier på spil: Kom til FIFA-turnering i Storms Pakhus

Af Emil Kjær Jørgensen

Er du fodboldfanatiker? FIFAekspert? Og klar til den vildeste turnering?

Så hiv gutterne og gutinderne med ned i Storms Pakhus, når “Drivhuset” overtages af konsoller, skærme og kampen om æren, når der er FIFA MADNESS på mandag den 26. juli.

Det er først-til-mølle ved tilmelding, og der er 32 pladser i turneringen, så det er med at være hurtigt ude.

Sådan fungerer turneringen

Man skal være ankommet og tjekket ind ved dommerbordet senest kl. 16.45. Man forventer at være færdige omkring kl. 21.00

“Vi spiller gruppespil + knock out. 8 grupper á 4 personer – top 2 går videre til knock out kampene.

Ved lige point er det indbyrdes opgør, måldifference og antal scorede mål der afgør hvem der går videre – er alt lige spilles der en ekstra kamp.

I knock out kampene går man direkte i straffespark ved uafgjort indtil semi finalerne, her spiller der klassisk og derefter straffespark. Vi spiller 4 min. pr. halvleg Der spilles på verdensklasse og normal spilhastighed. Alle andre spilindstillinger er standard.”

Der må både vælges landshold og klubhold. Man må gerne ændre controllerindstillinger, lave udskiftninger osv. i løbet af kampen, men undgå helst at brug for lang tid på det.

Der vil være lækre præmier på spil til top 3. Præmier offentliggøres løbende.

Der sælges mad og drikke på Storms Pakhus under hele turneringen, og det er derfor ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer. Til gengæld får alle deltagere denne dag 20 % rabat i barerne, ved fremvisning af gyldig billet.

Sådan tilmelder du dig

Det koster 75 kr. pr. deltager at være med i turneringen og billetterne købes via billetlinket. OFK medlemmer får 25kr rabat. Kontakt Brian på a92brianj@hotmail.com for at høre nærmere.

OBS! Ved køb af billet er det deltagerens navn, der skal angives. Hvis du køber billetter til flere deltagere, skal du sende en mail Brian Jensen på a92brianj@hotmail.com med deltagernavne, så de kan komme på turneringsplanen.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også