Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kombineret pizzeria og bar åbner snart: Kendte restauratører klar med FEDT nyt spisested

Af Christina Frederiksen

I august kunne MigogOdense fortælle, at der med stor sandsynlighed var et nyt spisested under opsejling i Odense.

Et sted, der kombinerer det bedste fra to verdener: Pizza og øl.

Ifølge vores oplysninger skulle det være folkene bag pubben, Christian Firtal og den italienske restaurant, Marcantonio, der var gået sammen om en ny pub ved navn “Gær.”

Christian Firtals ejer, Andrew Shackleton, ville gerne bekræfte, at der var et samarbejde, men ikke, at det hed “Gær”, at der var pizza og øl på menukortet eller, at det skulle ligge i Nørregade.

Stenovnens gamle lokaler

Men nu kan man ved selvsyn gå en tur i gennem Nørregade og se, at en ny pub/restaurant er ved at tage form.

Skiltene i vinduerne i Nørregade 22, st., Stenovnens gamle lokaler, viser, at her kommer til at ligge et sted med navnet, Gær, hvor der vil blive serveret pizza og øl.

Hvornår stedet præcis åbner, vides endnu ikke, men det kan ikke vare længe. På Gærs Facebook-side kan man se, at der arbejdes på højtryk for at gøre Gær klar til åbning:

“Der er sgu næsten ikke det stykke værktøj, som vi ikke har haft gang i for at åbne jeres nye stamsted! Et fadølsanlæg er blevet smækket op, og selvfølgelig har Don Gær været inde over detaljerne. Alt er speciallavet til os, fra slangerne i ølkælderen til barfronten som er bygget af de skønne lokale gutter fra Sanderum Smede- Og Maskinværksted. Kæft de kan deres kram! Så bare rolig, omend vi er lidt stille, så er det fordi Don Gær har lettet røven og er kommet i sving. Vi glæder os satme til at smide øl og pizza efter jer!”

Del artikel

Andre læser også