Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor aften i vente: Fynsk stjerneskud skal på scenen med TV-2

Af Hasse Frimodt

Malurt, Gnags, TV-2 og Magtens Korridorer er blandt de største navne på plakaten for musikprogrammet i Den Fynske Landsby til sommer.

Sommeren 2022 markerer samtidig, at det er 30 år siden, der første gang var koncerter i Den Fynske Landsby, og samlet set byder den smukke amfiscene i landsbyen på 9 musikaftener hen over fem weekender i august og september.

Jubilæumsåret 2022 benytter Landsbyen til at hylde dansk musik med hele 9 koncertaftener med kunstnere som Gnags, Malurt, Magtens Korridorer, Aksglæde, Jeppesen & De Utrolige, Kellermensch, Love Shop, Dodo & The Dodos, Danser med Drenge, Hugorm, Malte Ebert, TV-2 og Lars Lilholt.

Nu har arrangørerne Live Culture tilføjet det fynske stjerneskud Aksglæde til musikprogrammet i Den Fynske Landsby ’22.

Han spiller samme aften som TV-2 d. 13. august 2022, og der venter publikum en stor dobbelt koncertoplevelse.

Fantastisk måned med 9 koncertaftener

Sommerkoncertaften i Landsbyen, én aften med to koncerter lørdag den 13. august, hvor publikum kan nyde alle de tidløse klassikere fra TV-2 og formidable relaterbare tekster med Aksglædes poetiske popmusik.

“Det bliver en måned med en lang række af Danmarks bedste musik og en stribe af de kunstnere, der har leveret fantastiske koncerter for fynboerne igennem de 30 år, hvor vi har arrangeret koncerter på en af Danmarks absolut fedeste venues,” siger Live Culture-teamet 

“Vi er stolte over, at vi på det nærmeste kan præsentere fem uger med små weekend-musikfestivaler med samlet set 17 koncerter på 9 koncertaftener i Landsbyen.”

Aksglæde skriver popmusik, der er bittersød med relaterbare tekster. Han debuterede i 2016 med sin selvudgivne EP ‘Aksglæde’.

Sidenhen har han demonstreret sine formidable sangskriverier i både radio, på tv og på festivaler landet over. Aksglæde har vundet indpas i både lytternes og anmeldernes hjerter.

Se hele programmet for Landsbyen 2022 her.

Del artikel

Andre læser også