MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Konkurrence med fede præmier: Blindsmagning hos Storms Pakhus

Af Jens Erik Møller
Arkivfoto: Storms Pakhus
Arkivfoto: Storms Pakhus

God mad handler ikke kun om det, som ens smagsløg mener, det handler i den grad også om det visuelle udtryk på tallerkenen.

Eller det vil sige, lørdag 21. juli inviterer Storms Pakhus på blindsmagning af mad fra street food markedets boder. Det sker, når de afholder det, som de kalder for en vaskeægte Masterchef-konkurrence for børn i alle aldre og deres familier. Her er det kun smagen, der er i fokus.

Blindsmagningen er inspireret af det kendte tv-program Masterchef, og denne lørdag vil tre forskellige madboder fra pakhuset – fra hvert deres kontinent – tilberede forskellige traditionelle retter, som deltagerne i konkurrence smager med bind for øjnene. Alle er det retter fra bodernes normale menukort, så det bliver en smagsoplevelse bestående af en lang række gastronomiske godbidder.

Kan man som familie gætte, hvor i verden retterne stammer fra, hvad de hedder samt hvilke boder, som de er fra, så er der point – og der er fede præmier til den bedste familie samt trøstepræmier for både børn og voksne. Vinder jeres familie belønnes I med en middag i Schiøtzes have.

Hvis du og din familie mener, at I er den familie i Odense med de bedste smagsløg, så kan I melde jer til arrangementer via dette link. Det koster 150 kr. at være med, og det dækker over lækre smagsprøver fra pakhusets madboder samt kølig forplejning under hele konkurrencen.

Derudover vil der, ifølge Storms Pakhus, også være sæbebobler, sjippetov og andet sjovt til børnene, så dagen bliver helt i top.

Du kan købe billet til blindsmagningen i bedste Masterchef-stil her.