Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Konkurrence og Folketingsvalg: Vind frokost med Dansk Folkeparti

Af Christina Frederiksen

Så skete det. Mette Frederiksen trykkede endelig på valgknappen, og tirsdag 1. november skal vi alle stemme til folketingsvalget.

Jeg selv, og mange jeg kender, oplever ofte utryghed i nattelivet når vi er i byen, og det skal vi have løst. Vi har idéer til hvordan, men vi vil rigtig gerne høre hvad andre mener, der skal til.

Signe Vedersøe Keldorff, Dansk Folkeparti

Fire ugers valgkamp, hvor to valgtemaer kommer til at fylde lokalt. De vanvittige strøm- og varmeregninger samt tryghed i Odenses natte- og byliv. Det mener de lokale kandidater Alex Ahrendtsen og Signe Vedersø Keldorff (DF), der vil fejre valgudskrivelsen med en konkurrence om frokost med de to kandidater på Den Gamle Kro i Overgade en uge før valget.

Tre læsere inviteres på frokost

”Vi kommer til at sige og mene så rigeligt i denne valgkamp, for vi har masser af god politik vi gerne vil ud med, men vi vil frygtelig gerne høre hvad Mig&Odenses mange brugere og læsere mener. Derfor opfordrer vi alle til at fortælle os hvad I derude mener der skal til, for at gøre Odenses natte- og byliv mere trygt. Og i det hele taget høre og læse hvad folk lokalt mener der skal til for at gøre Odense og Fyn endnu bedre.”, siger Alex Ahrendtsen.

”Jeg selv, og mange jeg kender, oplever ofte utryghed i nattelivet når vi er i byen, og det skal vi have løst. Vi har idéer til hvordan, men vi vil rigtig gerne høre hvad andre mener, der skal til, siger unge Signe Vedersø Keldorff, og fortsætter.

”Skriv i kommentarfeltet under denne artikel på Mig&Odenses facebookside, eller på mail signe1803@gmail.com eller på Insta @signevedersoe – så trækker vi tre af jer der giver os jeres holdninger, og inviterer jer med ud at spise frokost på Den Gamle Kro, hvor vi kan tale videre om hvad de tre vindere har af holdninger og idéer. Det glæder vi os meget til”, siger Signe Vedersøe Keldorff.

Frokosten med de to folketingskandidater og tre læsere, kommer til at finde sted en uge før valget. Alex og Signe koordinerer selv med de tre heldige vindere hvilken dag det bliver.

Del artikel

Andre læser også