Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Krisen rammer hårdt: Planer om kæmpe shoppingcenter i Odense udskydes

Af Michael Qureshi

I 2011 lancerede man planerne om et kæmpe shoppingcenter helt centralt i Odense.

Citycentret VIVA skal ifølge planerne opføres på den gamle slagterigrund i Odense centrum, men projektet er hele tiden blevet udskudt.

VIVA skulle være på 45.000 kvadratmeter og med mere end 100 butikker. Ambitionen var, at det skulle være Danmarks største Citycenter.

Bag de storstilede planer stod Franske Klépierre, der ejer storcentrene Field’s, Bruuns Galleri og Bryggen i Danmark. Via det danske selskab Steen & Strøm skulle man bygge VIVA i Odense.

Corona-krisen smækker kassen i

Men nu er det store spørgsmål om de planer overhovedet nogensinde bliver til noget? Corona-krisen har smækket kassen i hos de franske ejere. Det skriver Ejendomswatch.

Finansdirektør Brian Jensen hos Steen & Strøm kan ikke give noget klart svar på, hvorvidt VIVA bliver en realitet i byen.

“Der er mange variable i den ligning.

Pludselig blev og bliver grunden også spærret inde af letbaneprojektet. På den anden side er der heldigt, at vi ikke åbnede, fordi så kunne folk ikke komme derind.

Der er mange ting i det. Generelt vil jeg sige, at vores seneste udmeldinger om Viva stadig gælder,” siger Brian Jensen til Ejendomswatch.

Med det hentyder han til, at Steen & Strøm stadig løbende vurderer projektet og ikke har truffet en endelig beslutning. Sikkert er det i hvert fald, at der er lange udsigter til, at det første spadestik kommer.

Hvis man da ikke ender med at sælge grunden videre og skrinlægge projektet.

Del artikel

Andre læser også