MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kummerlig trio kigger forbi: Gratis koncert på Flakhaven

Af Christina Frederiksen

Den Kummerlige Trio giver koncert på Flakhaven Gastro, og det skulle efter sigende være noget, der er værd at kigge forbi til.

“Forrygende, fremragende, festligt og overraskende godt”.
Det var nogle af reaktionerne efter Den Kummerlige Trios comeback koncert tidligere på året hos Flakhaven Gastro i Odense.
Mere håndgribelig var rosen fra Axel fra Flakhaven Gastro, der hurtigt var fremme med den store bookingkalender for at få en ny aftale med den dynamiske trio.

Det blev til fredag 5. august, hvor de tre herrer, Festlige Frede, Muntre Morten og Lille Lystige Lasse, spiller fra klokken 15.30 til 18.30.

Fri entre

Der er fri entre til koncerten, der bliver spillet på en udendørsscene på Flakhaven i Odense.

Den Kummerlige Trio så dagens lys i begyndelsen af 90’erne med udgangspunkt i værtshuset Klos Ands, der den gang lå i Vindegade.

Trioen var en årrække fast inventar på Midtfynsfestivalens crazyscene, Natuglen, og først i det nye årtusinde udgav de først den fynske kult-single, “Det ve’ Jette”, efterfulgt af albummet, “Gode miner til slet spil”.

Den Kummerlige Trio spiller “Gamle hits i uoriginal indpakning” – nogle gange blandet med egne kreationer og historier fra de varme lande.

Det bliver også denne gennemprøvede og uforudsigelige cocktail, som publikum får lejlighed til at hygge sig med foran Odenses Rådhus.

Hvad: Den Kummerlige Trio

Hvor: Flakhaven Gastro, Flakhaven 2B, 5000 Odense C

Hvornår: 5. august kl. 15.30-18.30

Del artikel

Andre læser også