MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kvartfinalebrag: Tag familien med til ishockey

Af Christina Frederiksen
Foto: Kasper Glintborg
Foto: Kasper Glintborg

Slutspilsfeberen raser over Fyn og Odense Bulldogs er for alvor med i kampen om videre avancement til semifinalerne – men først skal kampen mod Herlev Eagles i kvartfinaleserien vindes.

Det femte interne opgør i kvartfinaleserien mellem Odense Bulldogs og Herlev Eagles løber af stablen søndag kl. 19.30, og odenseanerne tør godt love, at det bliver en intens kamp, hvor begge hold giver alt, hvad de har!

Søndag er familietid

Søndagen står i familiens tegn, når Odense Bulldogs åbner dørene til Spar Nord Arena kl. 18.00 og sætter stemningen inden kampstart kl. 19.30.

Fanzonen vil emme af liv og den altid kramme-glade maskot, Scotty, vender snuden forbi og stiller glædeligt op til billeder.

Faktaboks

Slutspillet i Metal Ligaen spilles i serier af bedst af syv kampe. Det vil sige, at holdet, der først når fire sejre i den interne kamp, sikrer sig videre avancement til den næste runde. Sådan spilles slutspillet hele vejen frem til finalen.

Der vil være massevis af aktiviteter for både store og små. Du kan blandt andet prøve at skyde på mål med en rigtig puck og ishockeystav og fede konkurrencer, som du kan deltage i.

Der er plads til hele familien – og husk, at alle børn under 14 år har gratis adgang til kampen.

Billetterne til opgøret finder du her.

Del artikel

Andre læser også