MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Konkurrence: Vind billetter til Storms Pakhus’ store rosésmagning

Af Christina Frederiksen

Vi har sagt det før, og nævner det gerne igen: Det er forår, og det betyder, at rosé-sæsonen for alvor er skudt i gang.

Det kræver kun et par enkelte solstrejf før, at det er helt på sin plads at finde de lyserøde flasker frem.

Det er man selvfølgelig også helt klar over i Storms Pakhus, hvor man i juni vælger at dedikere en hel dag til terrassefavoritten. Det sker, når der 4. juni afholdes Tour de Rosé fra kl. 13 til kl. 01.

I den forbindelse kan MigogOdense i samarbejde med Storms Pakhus udlodde 2×2 billetter til rosésmagningen, der finder sted kl. 13-16. Se på Facebook, hvordan du deltager.

Storms Pakhus siger selv om eventen:

“Rosé er sommerens absolutte klassiker, derfor afholder pakhuset sin helt egen fejring af rosé med Tour de Rosé, hvor der kan smages på de herlige dråber under blå himmel, høj sol og musikalske toner på Pakhuspladsen i samarbejde med Løgismose.”

Der vil altså både være rosé for en hver smag og fejring for en hver smag. Hele fire forskellige slags billetter er sat til salg, og så kan man altså helt selv vælge, hvordan man foretrække at hylde de dyrebare dråber.

Banko med rosé på højkant

Skal det for eksempel være ved en rosésmagning, hvor der smages på 20 forskellige slags roséer? “Smagningen er en tour rundt til fire stationer med masser af rosé. Vi garanterer, at der vil være noget for alle roséelskere,” lyder det fra pakhuset om denne event, der finder sted fra kl. 13-16. Billetter her til koster 295 kr.

Man kan også vælge en “langbordsmiddag med fri rosé”. Her lyder beskrivelsen: “Ingen sommerdag er fuldendt uden lidt godt at spise! Derfor disker pakhuset op med en stor langbordsmiddag på Pakhuspladsen med herlig italiensk antipasti fra Pizza Pazza.” Middagen serveres kl. 18 under åben himmel og koster 249 kr.

Hvis man slet ikke kan få nok rosé og i øvrigt ikke har lyst til at vælge, så kan man køre en Tour de Rosé Partout, hvor man får begge ovennævnte til 499 kr.

Kl. 16-18 er der underholdning for spillefuglene. Her diskes der op med rosébanko, hvor der både drikkes rosé og spilles om rosé.

Billetter til smagning og langbordsmiddag kan købes her.

Billetter til banko kan købes her.

Hvad: Tour de Rosé

Hvor: Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense C

Hvornår: 4. juni kl. 13-01

Del artikel

Andre læser også