Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker nyhed i Odense C: Bryggeri udvider med vinbar i kælderen

Af Jens Erik Møller

Kælderen hos Bryggeriet Flakhaven har den seneste uges tid gennemgået lidt af en forvandling.

Væggene og møblerne har fået en anden farve. I dag 16. august er en helt ny vinbar åbnet i kælderen: BeeWino er nemlig flyttet ind.

Det er Michel Rex, tidligere ejer af Svinedrengen og Bryggeriet Flakhavens køkkenchef, Jesper Danielsen, der sammen har udviklet idéen og konceptet bag BeeWino.

De har begge altid haft en masse skæve ideer, og det er baggrunden for, at de nu har valgt at udvide Bryggeriet Flakhavens vinmenu og indrette øl-kælder med en mere afslappet og rebelsk stil – og altså også med fokus på vin.

Det nye BeeWino byder på craft beer, et hav at nye kvlitetsvine og snacks af den bedste kvalitet.

Nyt koncept, og ikke en ny Svinedrengen

Den tidligere ejer af Svinedrengen, Michel Rex, har de seneste tre år været en del af restaurationsbranchen, hvor især vin har en helt speciel plads i hans hjerte. Men man må endelig ikke tro, at det er Svinedrengen, der flytter til nye lokaler. Det er starten på noget nyt.

”BeeWino, passer perfekt til Bryggeriet Flakhaven og sammen med Bryggeriet Flakhavens fantastiske køkken, er jeg ikke i tvivl om at det bliver en succes,” siger Michel Rex til MigogOdense.

Jesper og Michel har igennem den sidste tid løbende udviklet på menuen, og resultatet er en masse spændende og anderledes retter, der gerne skulle gå op i en højere enhed med vinmenuen.

”Vi håber både at kunne friste vinkenderen, der gerne vil smage noget anderledes vin, og dem, som bare gerne vil nyde et enkelt glas rosé,” siger Michel Rex.

Ny menu

Jesper Danielsen kommer til at stå i spidsen for køkkenet, og det er primært ham, der har udviklet det nyt menukort, der er specielt tilpasset til BeeWino.

”Den nye menu i kælderen ændrer ikke på mulighederne for at nyde de alsidige retter fra menukortet oppe i restauranten eller det ugentlige tilbud på tirsdagsmenuen,” siger Jesper Danielsen.

Øllet er der stadig

Selv om der bliver mere fokus på kvalitetsvine, så lukker man ikke for ølhanerne i kælderen. De 25 fadølshaner med dansk og internationalt øl er der stadig, og det samme gælder det store fokus på det gode håndværk omkring øl.

”Brygmester Peter Schrøder, der siden hans ankomst har hævet niveauet på kvalitets-øl i Odense, vil fortsat brygge på Bryggeriet Flakhaven og byde velkommen til både rundvisninger, Bryg-med-dag og ølsmagning sammen med restaurantens otte Øl-sommelier,” siger Michael Rex

BeeWino fejrer åbningen over to dage.

Der er officiel åbningsreception i aften, torsdag 16. august kl. 19.30, hvor alle er velkomne.

Fredag 17. august fortsætter festlighederne med en vinsmagning fra kl. 15 til 17.30, samt udendørs livemusik fra 16-19 ved Bryggeriet Flakhavens pavillon. Kl. 20 og to timer frem er der live musik i de nye lokaler i kælderen.

Flakhaven 2
Odense C

Del artikel

Andre læser også