Lækre burgere og sommerdrinks: Jagger Summer Tour rammer Odense

Af Michael Qureshi

I foråret åbnede det københavnske hit Jagger Fast Food en burgerbar på Vestergade i Odense.

Jagger er blevet taget godt imod i Odense, som er deres første sted uden for København, hvor de har åbnet en butik.

Nu kan odenseanere glæde sig til Jagger Summer Tour, der bliver holdt i Odense-butikken i morgen fredag den 3. august.

DJ og lækre cocktails kombineret med burgere

Der kommer til at være masser af liv og stemning både inde og uden for burgerbaren med DJ, cocktails og selvfølgelig god mad.

Der bliver lavet helt specielle Summer Tour drinks i dagens anledning, skriver de på deres Facebook-side under eventet Summer Tour Odense.

Det fortsætter så videre på en af Odenses hotteste natklubber Nunchi med afterparty, hvor der også vil være lækre drinks, der spiller sammen med arrangementet.

Odense er faktisk starten på deres Summer Tour, som også arrangeres i deres burgerbarer på Istedgade og senere på Nørrebro i København.

Jagger Fast Food får dog stærk konkurrence. Således kunne MigogOdense i dag torsdag den 2. august afsløre, at The Burger Shack åbner i Odense. Læs historien her

Flere tusinder strømmede til første måned

I april mødte MigogOdense indehaveren af Jagger Fast Food for at høre mere om modtagelsen i Odense. Her havde man svært ved at dæmpe begejstringen.

Allerede fra første dag strømmede folk til, og med flere tusinde besøgende i løbet af den første måned tyder det på, at odenseanerne er vilde med det nye fast food-paradis.

”Vi er kommet rigtig fint fra start i Odense. Odenseanerne har taget meget godt imod os, så vi er glade,” sagde Michelin-kok Rasmus Oubæk, der sammen med partneren Christian Brandt står bag Jagger Fast Food, dengang.

”Vi er blevet meget positivt overrasket over Odense. Der er gang i den og masser at lave. Vi har haft travlt, og det er virkelig fedt. Indtil videre har vi solgt omkring 7.000 burgere, og det er ret mange, når de fleste kun bestiller én burger. Så det er ikke helt dårligt. Tværtimod faktisk. Det går virkelig godt,” fortæller Rasmus Oubæk blot en måned efter starten.

”Vores fantastiske opstart har givet os endnu mere mod på at åbne restauranter i andre byer.”

Du kan læse hele vores snak med Rasmus Oubæk her.