Lækre drinks og fedt publikum: Men ny bar i Odense skal være hemmelig

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen

Bag en hemmelig dør i en kælder sort som kul gemmer en ny Odense-bar sig.

Hele konceptet bag den nye bar er meget hemmelighedsfuldt, og for at komme ned i kælderen skal man endda bruge en kode, som skifter fra gang til gang.

Men MigogOdense har helt eksklusivt fået lov til at besøge den nye hemmelige bar og fået lidt informationer om den. Vi kan desværre ikke afsløre endnu, hvor i byen den gemmer sig. Det er nemlig fortsat en hemmelighed.

Et helt unikt koncept

“Den hemmelige bar er meget speciel, og der er jo nærmest ingen steder i hele landet, som har det samme. Det eneste, man kan sammenligne det lidt med, er baren Gedulgt i Aarhus, som ligger gemt væk i en baggård. Her er det noget, som folk bevæger sig efter, fordi de har et fedt koncept, og det er også vores tanker med Odenses nye bar,” siger en af folkene bag.

For det mere modne publikum

Den intime bar består af to hyggelige rum i ægte kælderstemning, og i et af rummene står baren, som vil servere lækre drinks til gæsterne. I alt er der plads til cirka 50 personer, og baren henvender sig som udgangspunkt til det mere modne publikum over 25 år.

Er man en af de heldige udvalgte, kan man få sin egen stamkop. Hvordan, man gør sig fortjent til denne, siger folkene bag ikke mere om.

Den hemmelige bar åbner snart

Det er endnu ikke helt klart, hvornår Odenses nye bar præcist åbner, men det er inden for den nærmeste fremtid:

“Vi håber på at kunne åbne i maj, men det kan også være, vi allerede kan åbne i april. Vi kommer dog ikke til at markedsføre det helt vildt eller holde nogen stor åbningsfest. Til at starte med bliver det meget hemmelighedsfuldt. Man skal vide, baren er her, og vi vil gerne have spredt budskabet fra mund til mund og via ens netværk,” siger en af folkene bag baren.

Til at starte med regner de kun med at have åbent om lørdagen.

Værtshusgæst blev slået ned: Påtalte manglende mundbind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke alle, der har lige nemt ved de nye regler om mundbind. Det blev tydeligt i går aftes, da Fyns Politi måtte rykke ud til én af Odenses mindre værtshuse, Skandsen.

Det skriver Fyens.dk.

Her havde en gæst på stedet bedt en anden gæst om at tage mundbind på – og det havde fået det til at slå klik for den anden gæst.

Vedkommende blev så arrig over påtalen, at han slog manden ned med knytnæveslag og efterfølgende sparkede ham i siden, da han lå på gulvet.  Manden flækkede angiveligt det venstre øjenbryn.

Fyns Politi fortæller, at manden blev anholdt kl. 21.30 og sigtet for vold.

Tomme gader og god dialog: Fyns Politi roser odenseanerne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Fyns Politis side, men i går aftes var der stadig kun ros tilovers:

“Tak Fyn! Vores patruljer melder om rigtig godt samarbejde og god dialog med restauratører, erhvervsdrivende og borgere i forbindelse med de nye retningslinjer for Covid-19 på hele øen her til aften.

God weekend! Mvh Vagtchefen” skriver Fyns Politi på Twitter.

To timer forinden havde Fyns Politi også lagt et billede ud fra Odenses gågade, hvor der var helt tomt.

“Husk nu afstand og afspritning, når du går i byen eller til fest. Kun sammen kan vi bryde smittekæden og holde fast i livsglæden. Som i kan se på foto, så ser det flot ud i Odense gågade her i aften – hold fast i det.” skrev de.

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Odense Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 70 tilfælde af smittede i Odense. Incidensen ligger nu på 34 pr. 100.000 indbyggere.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her