MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre hjemmelavede kager i Arkaden: Fra cupcakes til cheesecake

Af Betina Vestergård Jepsen
Udvalget af kager hos Arkadens Kaffebar varierer.
Udvalget af kager hos Arkadens Kaffebar varierer.

Hvis du har lyst til noget til den søde tand i Arkaden Food Market, har du tidligere kunnet stille den søde sult med pandekager fra Gopa eller chokolade og is fra Arkadens Deli.

Men som noget helt nyt kan du nu købe de lækreste kager i Arkadens Kaffebar. Kagerne bliver lavet af Konditoriet Kagedåsen, der har en butik i Brandts Passage.

MigogOdense tog et smut ind i Arkaden for at undersøge, om kagerne smager lige så godt, som de ser ud – og vi blev ikke skuffede.

Allerede stor interesse for kagerne

Det var Caroline Larsen, der er bestyrer af Arkadens Kaffebar, som valgte at tage kontakt til Konditoriet Kagedåsen:

“Jeg faldt over de flotte kager på Instagram, og jeg forelskede mig i dem med det samme. Derfor tog jeg kontakt til Lone fra Konditoriet Kagedåsen, og det har jeg ikke fortrudt. Selvom vi kun har solgt kagerne i en uges tid, har vi allerede oplevet stor interesse for dem. Det er især vores cheesecakes og luksuskager, som hitter blandt vores gæster,” siger Caroline Larsen.

Konditoriet Kagedåsens lækre cheesecake med hindbær.

Varierende udvalg af kager

Udvalget af kager varierer fra dag til dag, men som oftest vil du kunne vælge imellem en luksuskage, en tærte, en cheesecake og forskellige slags cupcakes som f.eks. med Oreo, chokolade eller jordbær. Hos Arkadens Kaffebar kan du desuden altid få mindst én slags glutenfri kage.

Vores vurdering

Vi smagte på dagens luksuskage med chokolade samt en cupcake med jordbær og rabarber. Og når man smager på kagerne, er man ikke i tvivl om, at de er hjemmelavet ned til mindste detalje.

Bundene i den luksuriøse chokoladekage, som du kan se herunder, var luftige og svampede, og indeni var den fyldt med den lækreste, intense chokolademousse. Et stykke af denne kage koster 52 kr.

Konditoriet Kagedåsens luksuriøse chokoladekage.

Den flotte cupcake, som du kan se på billedet herunder, var ligeledes luftig og svampet, som i sig selv var en smagsoplevelse. Men prikken over i’et var alligevel den cremede frosting med en frisk smag af jordbær og rabarber. En cupcake koster 24 kr.

Konditoriet Kagedåsens flotte cupcake med jordbær og rabarber.