MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre kontorer til jeres virksomhed

Af Annoncør

Er I på udkig efter nye lokaler til jeres virksomhed? Uanset om I er en nyopstartet virksomhed, der har brug for sine første fysiske lokaler, eller om I er godt etableret og blot er ved at vokse ud af jeres nuværende rammer, er det vigtigt, at I finder gode lokaler, der har plads til jeres medarbejdere. God plads er alfaomega for en god arbejdsdag, men der er også andre ting, der spiller ind. I kan finde erhvervslejemål der lever op til jeres krav her. Læs mere lige her.

En ting er, at de ledige erhvervslejemål har plads til jer alle – men hvordan er beliggenheden? Det er altid rart at være i nærheden af sin kundebase, men måske I også har transportmulighederne for øje? Hvis jeres medarbejdere ikke har mulighed for at komme til arbejdspladsen enten på cykel eller med offentlig transport, kan det begrænse mulighederne meget for nogle. Derfor kan det godt betale sig at ligge i nogenlunde nærhed af byerne eller ved et busstoppested, hvor busserne går regelmæssigt.

Lokaler med godt indeklima

Indeklimaet betyder rigtig meget for arbejdsmiljøet. Når man siger indeklima, tænker du måske mest på selve ventilationen og muligheden for at lufte ud, men det er ikke det eneste, der har noget at sige. Det er akkurat lige så vigtigt, at lokalerne er luftige og lyse. Lyse lokaler gør automatisk noget godt for indretningen og er også med til at skabe en følelse af rummelighed. Nogle gange kan lokalerne faktisk virke større, end de er.

Et godt indeklima er også med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Arbejdsmiljøet er afhængigt af rigtig mange ting. Det gælder ikke kun de fysiske ting men også de rent psykologiske, og det at der er lyst og luftigt og ikke er generet af forskellige lyde gør, at medarbejderne har væsentligt større mulighed for god trivsel. Find forskellige erhvervslejemål til leje her.

Del artikel

Andre læser også