Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre nyheder hos Hallundbæks: Ny menu – og ny terrasse

Af Christina Frederiksen

En ny sæson er i gang hos restaurant Hallundbæks.

Og det betyder også, at der skal nye retter på tallerkenen.

Og ikke nok med det, så har Hallundbæks taget hul på forårs-/sommersæsonen med en nyindrettet terrasse.

“Vi har forvandlet Hallundbæks’ udendørsområdet til en dejlig, hyggelig terrasse.

Du kan derfor allerede besøge os fra klokken 17.00, hvor baren åbner.

Og den lukker først, når Hallundbæks alt inklusive starter klokken 18.30, hvor fri skænk-selv-bar indenfor starter,” lyder fra Hallundbæks på Facebook.

Når du efter en tur på terrassen er klar til at sætte dig til bords, disker Hallundbæks op med den lækreste, nye sæsonmenu.

Den hedder “Majstang” og skulle nok kunne få de fleste tænder til at løbe i vand.

Se den i infoboksen herunder.

Den kan også ses her, hvor du også kan booke bord.

“MAJSTANG” gældende fra 11. maj til 22. juli.

ØRRED og TOMATER

Tatar af saltet og røget ørred med sesamkiks

Rygeostcreme med peberrod og dild

*

Gazpacho af solmodne tomater med mild chili, agurker, olivenolie og piment

*

ASPARGES & URTER

Marinerede grønne asparges med cremet sauce på hønseæg, estragon og kapers

Små salater og friske urter, sprøde rugknæk og persilleolie

*

KYLLING PÅ 2 MÅDER OG TRØFFEL

Trøffelfarseret fransk landkylling

Sprød vol au vent med frikassé af landkylling, majs og små grøntsager 

Grillede løg og svampesky med morkelaroma
*

CHOKOLADE, BÆR OG RABARBER

Mazarin baba med mørk chokolade

Kompot med rabarber, ingefær og gammel rom

Hvid chokoladecreme med skovmærke, rabarber gele og friske bær

Sorbet på gammeldags kærnemælkskoldskål – kornblomst, skovsyre og brændt mandel crumble

*

Hjemmebagt brød og friskostcreme

Del artikel

Andre læser også