MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Læs med her hvis du føler dig stresset

Af Annoncør

I Danmark er der rigtig mange rundt i landet, som lever i en travl og stresset hverdag. Der er mange krav og forventninger til en, også selvom man bare lever et ganske almindeligt liv. Som sådan er der ikke noget galt i at have travlt. Problemet dukker op, når man i en længere periode har for travlt, og man af den grund begynder at føle sig stresset. Stress har nemlig indflydelse på mange ting, og oplever man, at man måske har lidt for meget om ørene, så kan det være en god idé at læse med videre, så man kan blive klogere på, hvad det har af betydning. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Det Gode Liv

Det er okay at spørge om hjælp 

Noget af det første, som man skal vide, hvis man føler sig stresset, er at det aldrig er flovt at spørge om hjælp. Til trods for at rigtig mange danskere føler sig stresset, så er det kun få, som ikke tøver med at få hjælp af andre. 

Men der kan være behov for hjælp, hvis man er stresset, og de langt de fleste tilfælde, så er det faktisk nødvendigt med hjælp fra andre for at få det bedre. Årsagen til det er, at når man føler sig stresset, så begynder de fleste mennesker selv at komme på metoder til, hvordan de kan få afstresset i hverdagen. 

Det lyder umiddelbart godt, at mennesker kan hjælpe sig selv, men det er ikke alle metoder, som er lige gode, og nogle metoder kan endda vise sig på længere sigt at forværre situationen. 

Alkoholisme og andre former for afhængighed er for eksempel noget, som ofte starter på grund af, at man føler sig presset. Det enkelte glas vin som man startede med at drikke, når man kom hjem fra arbejde, kan pludselig blive til to, og efterhånden kan man blive afhængig af noget, selvom det ikke var ens intentioner. 

Det er ikke sikkert, at man er blevet decideret alkoholiker, men kan man genkende sig selv i, at man drikker et glas vin eller en kold øl med formålet “at få ro på sig selv”, så er det helt sikkert noget, som man bør være opmærksom på. 

Du er ikke alene 

En anden ting, som er vigtigt at få sagt, hvis man føler sig stresset, er at man helt sikkert ikke er alene om det. Faktisk er det hele 25% af den danske befolkning, som har et for højt stressniveau. 

Det betyder også at en fjerdedel af danskerne render rundt og har for travlt. Så selvom man føler sig stresset, så kan det nogle gange hjælpe en at vide, at man ikke står i det alene, og at andre kan genkende det selv.

Del artikel

Andre læser også