MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lageret er fyldt op: Fitness Supply sælger hjemmetræningsudstyr som aldrig før

Af Emil Kjær Jørgensen

Under coronanedlukningen har de danske fitnesscentre ikke just været velbesøgte, da myndighederne har vurderet, at det er nødvendigt med restriktioner på indendørstræning, så smittespredningen begrænses. Derfor er alle centre i øjeblikket lukket ned.

Det er de indtil videre til og med 28. februar – og derfor må vi finde på alternativer såsom at tage trappen frem for elevatoren, gå en ekstra tur, tage cyklen på arbejde eller lave en snemand med børnene.

Men lad os nu bare være ærlige: Det er sjovt i en uge eller to, men så begynder mange af os altså at savne det professionelle udstyr, som lige tager træningen og motivationen op på et højere niveau.

Noget, som man for alvor mærker ved en af Nordjyllands førende udbydere af træningsmaskiner- og udstyr, Fitness Supply, der holder til i Støvring, små 20 minutters kørsel fra Aalborg.

“Vi har haft sindssygt travlt, og efterspørgslen har været over al forventning. Vi havde faktisk allerede svært ved at følge med, inden corona ramte, men salget er steget over 500 %,” fortæller direktør og indehaver, Peter Larsen Skole, til MigogAalborg.

Det bevidnede december også om, da man for første gang ramte 1 mio. kr. i omsætning på én måned.

Det her træningsudstyr hitter blandt danskerne

Men hvad hitter så blandt de træningsivrige danskere under corona?

“Det er meget bredt. Det vi får ind på lager, ryger næsten med det samme igen. Men vi har lige fået en ordentlig sending ind, så lageret er fyldt godt op.

Der er stor efterspørgsel efter udstyr, som man kan placere i et eksta værelse eller i garagen. Det er eksempelvis bænkpres-sæt, vægtstænger, håndvægte osv., så man kan lave sit helt eget home gym.

Men vi sælger også ekstremt mange spinningcykler, romaskiner og løbebånd,” siger Peter.

De skarpeste priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten

Fitness Supply har stort set ALT, hvad træningshjertet begærer, og uanset om du er til styrketræning eller cardio, har Peter og Co. udstyret.

Nu er vi jo i Nordjylland, og vi er selvfølgelig altid interesserede i, hvad det koster … Men her er der også godt nyt.

Peter har nemlig gjort alt det hårde arbejde for os, da han har valgt nogle leverandører, som leverer til markedets bedste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

“Det har været en hård kamp, og den ene leverandør ringede jeg nok til 50 gange, inden der var bid,” siger Peter med et grin.

Det arbejde kommer os andre til gode, for Fitness Supply har nu flere førende brands, som konkurrenterne ikke har – og hvor du ikke betaler for navnet på udstyret.

“Derfor kan vi banke prisen helt i bund, så vi har de skarpeste priser af alle på markedet herhjemme,” forklarer Peter.

Fra sabbatår-projekt til mere end fuldtidsarbejde

Peter startede Fitness Supply for to år siden, da han havde en stor interesse for fitnessområdet, samtidig med han gerne ville prøve at starte en webshop op fra bunden.

“Det var i et sabbatår, at jeg startede webshoppen op, og så fortsatte jeg med at bygge videre på virksomheden, mens jeg studerede Global Business Engineering.

Jeg har selvfølgelig altid haft store ambitioner med webshoppen, men jeg havde ikke regnet med, at det skulle gå så hurtigt.

Nu står jeg et sted, hvor jeg ikke har nok timer i døgnet, så jeg overvejer at tage orlov fra studiet det næste halve år.”

Store fremtidsdrømme for fitness-eventyret

Med så flot et salg under corona, kunne man måske godt tænke, at Peter bare går og håber på, at nedlukningen fortsætter.

Men sådan tænker han ikke.

“Salget gik også rigtig fint inden corona, og nu har endnu flere mennesker fået øjnene op for vores skarpe priser og gode service, og at det ikke behøver at koste en formue at få noget fedt udstyr derhjemme,” siger Peter.

Nu glæder Peter sig bare til fremtiden, hvor der er store planer for Fitness Supply.

“Jeg har en drøm om at ekspandere til resten af Skandinavien, og med tiden vil jeg også gerne skabe mit eget brand, så jeg ikke kun er afhængig af andre leverandører.”

Du kan selv slå dig løs i Fitness Supplys webshop her.

Del artikel

Andre læser også