MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært sted vil mere: Lalou Vinbar flytter i nye lokaler i centrum

Af Christina Frederiksen

Hvis man er vild med vin, er Lalou Vinbar et rigtig godt sted at hænge ud.

Især, hvis du er glad for europæisk vin. For det er nemlig udelukkende vine fra vores eget kontinent, der bliver serveret her.

Efter seks år i Pogestræde har Lalou Vinbar dog fået vokseværk. Ikke så meget i forhold til kvadratmeter, men mere fordi man har savnet plads til at udfolde sig gastronomisk.

Derfor åbner Lalou Vinbar snart i nye lokaler – ikke særlig langt fra Pogestræde – i Klaregade. Nærmere bestemt på B&O’s gamle adresse.

“Vi er kokke, der har arbejdet med vin i lang tid. Og derfor har vi gerne villet genoptage arbejdet i køkkenet,” siger Thomas Brieghel, der ejer Lalou Vinbar sammen med Ivan Laursen.

Din sydlandske mormor kommer

Man har tidligere kun kunnet få mindre anretninger til sin vin på Lalou Vinbar, men i de nye lokaler får maden altså en større plads.

“Det bliver med retter, der er inspireret af det, vi selv har lært af at arbejde i Italien.

Vi kommer til at bringe den sydlandske mormor, du ikke vidste, du havde eller savnede, ind på Lalou Vinbar,” siger Thomas Brieghel og tilføjer:

“Vi vil skabe den hjemlige og gode stemning, man kender fra sydeuropa, og hvor alle er velkomne,” siger Thomas Brieghel.

Især det sidste er vigtigt for ham at pointere. Der vil nemlig ikke være noget krav om, at man skal bestille mad, når man kommer på Lalou Vinbar.

“Du behøver ikke spise.

Du må gerne bare komme og drikke et glas vin, sådan som det altid har været på Lalou Vinbar,” siger Thomas Brieghel, der sammen med Ivan Laursen går og gør klar til at tage imod gæster.

“Vi har lidt soft opening her i weekenden, og fra næste onsdag åbner vi rigtigt op,” siger han.

Hvad: Lalou Vinbar flytter i nye lokaler

Hvor: Klaregade, i B&O’s gamle lokaler

Hvornår: Åbner næste onsdag

Del artikel

Andre læser også