Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Manden bag Disney og Pixars mange stemmer: Genoplev din barndom på Magasinet

Af Nathalia Hentze Nielsen

Navnet Lars Thiesgaard ringer måske ikke umiddelbart en klokke, men hører du hans stemme, er vi sikre på at noget vil dæmre.

Hvis du nogensinde har set en tegnefilm med dansk tale, har du nemlig hørt Lars Thiesgaard stemme. Faktisk er det ikke helt ved siden af at sige, at han nok er den person som flest danskere har hørt i hans virke som mikrofon-skuespiller.

Han har gennem sin 30-årige karriere lagt stemme til en perlerække af klassikere fra Disney, Pixar, Dreamworks, Warner Brothers, Sony Pictures og mange flere.

Det gælder bl.a. Løvernes Konge, Peter Plys, Johnny Bravo, Dexter, Tintin, Toy Story, Shrek, Byggemand Bob, Bubi-bjørnene, Luftens Helte og Scooby-Doo – for blot at nævne et par eksempler.

Nu kan du opleve stemmen fra din barndom på Magasinet den 5. oktober 2021, hvor Lars Thiesgaard holder et foredrag om sin karriere.

Manden Med De 1000 Stemmer

Foredraget hedder “Manden med de 1000 stemmer,” og du får rig mulighed for at høre mange af disse stemmer under foredraget .

Hvis du gerne vil vide, hvordan Lars Thiesgaard kan fremtrylle den mørke Sorte Per stemme, samtidig med at han laver den lille lyse Grisling, eller du gerne vil vide hvordan det praktisk går til, når man lægger dansk stemme på en tegnefilm, så skal du glæde dig til at opleve Lars i aktion på scenen, for han har nemlig tænkt sig at live-dubbe en tegnefilm for publikum.

Der vil efter foredraget være mulighed for at stille Lars spørgsmål, og ønsker man at høre bestemte replikker, stiller Lars også gerne
op til det.

Der har været kampe og udfordringer på vejen i Lars karriere, og det var et sandt lykketræf, at han blev i branchen, da han havde faktisk sendt sin opsigelse ind til Disney, endda allerede efter den første film han instruerede.

Dog var der folk i Disneys ledelse, som insisterede på at han blev hængende – og heldigvis for det.

Køb billetter til foredraget her.

Del artikel

Andre læser også