MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lav din egen boob shirt: Få brysterne trykt på t-shirten til festival

Af Michael Qureshi

Instagram og Facebook tillader ret meget, men det når det gælder kvindens brystvorter, så udstikkes der gerne censur, karantæner og alt muligt andet.

Det vil Female Festival gøre op med, når de er en del af Odense Havnekulturfestival, der løber af stablen fra 25. til 27. maj.

Derfor kan du komme forbi deres område og få en såkaldt Boob T-shirt.

“Konceptet med en boob t-shirt er, at du får taget et billede af dine bryster, og derefter får det printet henover brystet på en t-shirt. Det er en free the nipple og kropspositivistisk aktion.

Boob t-shirten er en ironisk kommentar, til den censur der ofte pålægges kvinders bryster. Fordi vi så sjældent ser almindelige bryster, er mange kvinder usikre på deres bryster.

Med boob t-shirts viser vi, at står ved og holder af vores krop, samtidig med at vi viser hvor vidt forskellige bryster kan se ud,” skriver Female Festival på sin Facebook-side på selve begivenheden.

Du kan også få en mulepose med feministiske slogans og tegn.

Aura og Sandmen spiller til Havnekulturfestival

Odense Havnekulturfestival afholdes hvert år den sidste weekend i maj. Der kommer en lang række spændende kunstnere og spiller på havnen i den weekend. Blandt andet The Sandmen, Aura og Motor Mille hvor sidstnævnte er henvendt til børnene.

Der er igen Musikscenen, Dansescenen, gadeoptræden og en hulens masse skønne aktiviteter, så det er hermed et godt råd til alle odenseanere lige at kigge ned forbi.

Du kan se hele programmet lige her

Del artikel