Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Laver de vildeste donuts: Realitystjerne åbner Bronuts-butik i Odense

Af Michael Qureshi

Først var det burger-krig. Nu kan vi glæde os til donut-krig lige her i Odense.

De seneste måneder er adskillige nye donut-butikker skudt op i byen, men de får mere end kamp til stregen nu.

For en af de helt store spillere på den danske donut-scene har rettet fokus på Odense, og en åbning rykker nærmere.

Det bekræfter Bronuts selv, da de lige nu søger en butikschef til den kommende butik.

“Vi har for nyligt åbnet vores fjerde butik, og de næste projekter er allerede på tegnebrættet.

Til vores kommende butik i Odense, søger vi derfor en energisk og dedikeret butikschef, som med go’ energi og et stærkt overblik kan drive vores forretning til succes,” lyder det fra Bronuts-ledelsen.

Lange køer i alle byer

Bronuts må siges at være den mest hypede donut-butik i hele landet.

I byer som Aarhus, København og Aalborg er der lange køer hver eneste dag stort set hele åbningstiden for at komme ind og få fingrene i de vilde donuts.

En af ejerne i den den hastigt voksende donut-kæde Bronuts er tidligere realitydeltager Türker Alici kendt fra Paradise Hotel og Robinson.

Men nu har han brugt noget af berømmelsen på at skabe et ret skarp koncept.

Türker Alici (th)

Gigantisk hit i Aarhus, København og Aalborg

For Bronuts er et gigantisk hit i Aarhus, på Vesterbrogade i København, og senest i Aalborg hvor de også har fået en forrygende start.

MigogOdense har ad flere omgange været i kontakt med Bronuts den seneste tid, fordi rygterne om en snarlig Odense-åbning løb hurtigt.

De har ikke ønsket at kommentere officielt indtil i dag, hvor de altså på Instagram officielt søger efter en butikschef.

Eksperimenterer helt vildt

Nu er det så endelig tid til, at odenseanerne skal smage på deres vilde donuts.

De er nemlig især kendt for at eksperimentere helt vildt med deres donuts som bl.a. Bounty-Donuts, Twix, Mars, Snickers og selvfølgelig Oreo’s og meget mere.

Bronuts er i øvrigt sammensat af slangordene Bro’s og donuts. Så er det på plads.

Det er ikke engang et år siden, at Bronuts åbnede den første butik i Aarhus, og snart kommer man altså til at have steder i fire byer.

Åbningsdatoen samt lokation ventes også at blive afsløret inden for kort tid. MigogOdense forsøger at træffe Türker Alici for en kommentar om næste stop på rejsen, som altså hedder Odense.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Pssst!🍩 – Skal du være en del af familien? 🙏🏽 – Så er det altså nu! Du har chancen for at blive the Big boss i Odense afdelingen 😍 – Yup… vi har opgraderet! Du kan KUN søge stillingen via linket her: https://candidate.hr-manager.net/vacancies/list.aspx?customer=bronuts_tr – ***OBS*** Linket findes også i bio – Meeen inden du søger! Så sæt lige flueben her – 1) udadvendt, smilende & på på på 2) du er ikke bleg for at tage fat i et kamera og snakke 3) klar på at rense toiletter, kom ned på alle 4 😂😉 og gøre rent i alle hjørner. Vi mener bare at som chef, at du ikke er for fin til at lave noget! At du er et forbillede for dine medarbejdere 4) tør sige sin mening 5) handlingsparat – hvis der kommer en opgave, at den bliver løst hurtigst muligt – At du har været i restaurantionsbranchen er et plus, samt at have været leder i en eller anden form 🥰 – ***OBS OBS OBS OGEN*** Lige pt søger vi IKKE andre end en butikschef! Så hold øje med siden her når vi søger medarbejdere til Odense afdelingen ❤️

Et opslag delt af Bronuts Donuts Denmark Aps (@bronutsdk) den

Del artikel

Andre læser også