Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skøn december i vente: Letbanen bliver til Juleekspressen

Af Christina Frederiksen

En nyskabelse er på vej i Odense, når to fuldt dekorerede letbanetog fra 30. november bliver forvandlet til Juleekspressen.  

“Med Juleekspressen vil vi gerne give vores kunder en sjov og anderledes oplevelse, når de kører med letbanen.

Jeg håber, at ideen bliver taget godt imod, og at det kan blive et årligt tilbagevendende tiltag, der samler Odense og tiltrækker gæster fra hele Fyn,” siger Dan Ravn, adm. direktør ved Odense Letbane.

Juleekspressen samler byen langs letbanestrækningen – med deltagelse af blandt andre Odense Letbane, Rosengårdcentret, Tarup Center, Odense Cityforening og Odense Håndbold.

“Vi har en ambition om, at Odense samarbejder endnu mere og skaber et endnu stærkere, samlet brand.

Derfor glæder vi os over, at der er så stor opbakning, for selvom der er en naturlig konkurrence mellem flere af os, gør vi kun hinanden stærkere ved at tænke innovativt og kreativt – og samarbejde på tværs af vores dejlige by,” siger Casper Bach Andersen, Managing Director i Rosengårdcentret/ECE Denmark.

Direktør i Odense Cityforening, Peter Bøgholm, tror på, at Juleekspressen kan tiltrække gæster fra nær og fjern:

Mød julemanden i toget

”Odense City har alt, hvad der oser af julestemning, og vi glæder os til at byde letbanens smukt dekorerede tog velkommen.

Med pendlerparkering og en tur med letbanen er der nem mulighed for en hyggelig tur til årets HCA-julemarked og til Odense midtby, siger Peter Bøgholm.

En særlig aktivitet i Juleekspressen bliver en interaktiv julekonkurrence.

I ægte Pokémon GO-stil (augmented reality) har du mulighed for med din smartphone at indsamle virtuelle gaver, som giver adgang til lodtrækning om præmier fra Juleekspressens partnere.   

I Juleekspressen vil du også ind i mellem kunne hilse på selveste julemanden og nissemor, ligesom der vil være luciakor (13. december) og andre aktiviteter, som i dagene frem mod jul skaber en særlig ramme om turen med letbanen.

Del artikel

Andre læser også