Leveres lige til døren: Her er fem gode burgersteder i Odense på Just Eat

Skrevet af: Redaktionen

Der findes efterhånden svimlende mange steder i Odense, hvor du kan få en burger, og det er ikke uden grund, for det er en utrolig populær spise blandt odenseanere.

Vi elsker også takeaway, hvor vores burgere og fritter leveres lige til døren.

Men det er selvfølgelig vigtigt, at maden kommer mindst lige så frisklavet og varm, som hvis man selv havde hentet det.

Vi har prøvet forskellige burger steder i Odense, som alle leverer med Just Eat.

Her i artiklen kan du få inspiration til gode burgere i Odense, som du kan sætte tænderne i med få klik på Just Eat, og uden at bevæge dig uden for døren.

Downtown

Downtown er en lille burger- og sandwichbar, som ligger på Skibhusvej. Det er ikke et stort sted, så det er primært takeaway, de gør sig i.

Menukortet byder på en række forskellige burgere, salater, panini og sandwich. Men de er især gode på deres burgere.

Bollerne til burgerne er virkelig gode, og fritterne fra Downtown er godt krydrede og sprøde. På Just Eat får de gode bedømmelser og ligger med i toppen i kategorien “burgere” i Odense.

Tip: Vores favorit er cheeseburgeren og husets favorit.

Bestil her

 

Café Mauritz

Der er ikke mange deciderede caféer, som har valgt at gå takeaway-vejen i Odense. Men her er Café Mauritz gået imod strømmen, og man forstår hvorfor.

Caféen, der både ligger på Skibhusvej og i Dalum, er kendt for de gode fyldige burgere, hvor der er kræset om råvarerne og de sprøde fritter. Den særlige Mauritz-dressing i burgerne er outstanding.

På Just Eat scorer de næsten topkarakterer blandt mere end 300 bedømmelser, hvilket vidner om god kvalitet, når maden leveres.

Tip: Prøv deres Odense-menu med en stor burger eller deres flæskestegssandwich ‘Den Glade Gris’.

Bestil her

Odense burgeren fra Café Mauritz.

The Burger Concept

The Burger Concept er en relativ ny kæde, der har indtaget Odense med et simpelt, men lækkert menukort.

Bollerne er dejlig bløde og har god sødme. Kyllingeburgeren (BBQ chicken) er nok højdepunktet her. Der er lækre smage og det passer godt sammen. Den kan helt klart anbefales.

Fritterne trækker op. De er sprøde og den medfølgende dip smager godt.

Tip: Prøv helt klart deres BBQ Chicken Burger og bearnaisemayo til fritterne.

Bestil her

Joey’s Burger

Det er et kendt takeaway sted i Odense, og de ved i hvert fald, hvordan man håndterer en burger.

Joey’s skiller sig i den grad ud med deres vilde burgere. Prøv f.eks. en Route 66 burger på 1 kg! Er du knap så sulten, så kan du “nøjes” med en Star Quadruple Cheeseburger på 800 gram oksekød.

Fælles for alle deres burgere er, om de er “almindelige” eller gigantiske, at de generelt er perfekt stegt, og burgerne er greasy, ligesom de bør være.

På Just Eat har de over 1.000 bedømmelser og scorer over 5 stjerner ud af 6 mulige.

Tip: Prøv deres Bacon Cheese Grillburger med en 400 gram bøf og hjemmelavet dressing.

Bestil her

McDonald’s

Det virker måske letkøbt at have McDonald’s på en liste over gode burgersteder i Odense. Men det er altså værd at tage med, at man kan få leveret McD direkte til døren her i byen.

De gange vi her på MigOgOdense-redaktionen har testet det, har det virkelig spillet. Der har ikke været en nævneværdig forskel på selv at hente maden og så få den leveret.

Og det gør altså bare tingene lidt lettere, at man kan få sin Big Mac-menu eller Team Box uden at skulle ud af døren. Vi er fan!

Tip: Prøv en Double Big Tasty Bacon og top det med en mixed Team Box.

Bestil her

Arkivfoto

Gratis afbestilling giver tryghed: Smageriets konfirmationsmenuer har alt til den store dag

Skrevet af: Redaktionen

Bøgen, der springer ud, flere solskinstimer og glade konfirmander plejer at være sikre tegn på forårets kommen.

Status er dog, at vi i år står i et andet scenarie, og mange konfirmationsfester er blevet aflyst eller rykket.

Det kan være utrygt at skulle lægge for mange planer for den festlige dag, men med Smageriet bliver maden ikke én af dem – her kan du nemlig gratis tilpasse eller afbestille menuen indtil 8 dage før levering. Tjek det ud lige her

Fleksibel med gratis afbestilling

På trods af stadig mange ubekendte kan du trygt bestille din konfirmationsmenu hos Smageriet.

Smageriet leverer gennemtænkte konfirmationsmenuer til hele landet – og man kan helt gratis tilpasse og annullere bestillingen helt frem til 8 dage før konfirmationen.

Med den udvidede fleksibilitet kan man uden problemer få den dag, man drømmer om fyldt med familie, venner og den gode mad som samlingspunkt.

Foto PR

Flere forskellige menuer som både buffet eller tallerkenanretning

Når du lader Smageriet stå for maden til konfirmationen, kan du glæde dig til smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Du kan bestille din menu allerede nu – der er flere forskellige menuer at vælge imellem og alt leveres færdigtilberedt i hele landet (fastland & brofaste øer) og anrettet på flot, hvidt porcelæn.

Uanset om I foretrækker buffet eller færdigtilberedt mad til tallerkenserveringer kan Smageriet imødekomme jeres ønsker.

De tilbyder nemlig både velsmagende konfirmationsmenuer med enten 2 og 3 retter fra 199,- pr. kuvert, som kunne friste med rosastegt oksefilet, bearnaisesauce, nye kartofler i brunet smør, grønne asparges og knasende frisk salat med jordbær.

Foto PR

Her er også mulighed for større konfirmationsbuffeter (fra 159,- pr. kuvert), og du sammensætter selv blandt et stort udvalg af forskelligt kød, lækre salater, kartofler & tilbehør.

Maden anrettes på fade á mellem 10-15 kuverter, så der er flere muligheder for servering enten på buffet eller som bordservering.

Det giver gode, fleksible muligheder i forhold til bordplan og god plads mellem jeres gæster.

Uanset om I vælger tallerkenservering eller fadanretning, så slip for besværet i køkkenet og lad Smageriet stå for den kulinariske del af jeres helt særlige dag.

Hvad: Smageriets konfirmationsmenuer
Hvor: Leveres i hele landet (fastland & brofaste øer)
Hvornår: Smageriet tilpasser levering efter din spisetid
Hvor meget: Fra 159 kr./kuvert (ex. miljøtillæg & levering)
Hvordan: Læs mere lige her

Her laver de overdådige donuts: Donut-shop i Odense genåbner på fredag

Skrevet af: Daniel Poulsen

I stuen på Odense Banegård venter Kanita Muminovic sammen med resten af sit hold spændt på, at det bliver fredag.

Hun er butikschef hos butikken Mr. CoDo, der genåbner på fredag den 29. maj, efter Odenses helt nye donut-shop var tvunget til at lukke ned i midten af marts grundet Corona-krisen.

Men nu tager man revanche.

Butikken kommer til at bugne af lækre donuts, og som tilbehør bliver der mulighed for at kombinere en menu med en donut og kaffe til en skarp pris.

Mr. CoDo vil også have kolde drikkevarer klar i køleskabet og byder også på varm kakao til tørstige gæster, fortæller de, da MigogOdense kigger forbi.

En masse variationer af donuts

Kanita Muminovic fortæller begejstret til MigogOdense, at donut-shoppen vil prøve at have så mange forskellige og eksperimenterende donuts som muligt.

“Det er faktisk forskelligt, hvad vi har af udvalg. Vi varierer hver dag. Vi vil satse på at have de største donuts, have fyld i dem og så mange variationer, at folk altid kan prøve noget forskelligt, når de kommer forbi,” fortæller butikschefen.

Teamet bag Mr. CoDo vil rigtig gerne vise en masse odenseanere, at de stadig laver donuts med masser af smag, flot pynt  og fyld.

Fra fredag den 29. maj og 14 dage frem får man en donut til kun 15 kroner, så der er masser af muligheder for at få smagt et pragteksemplar af en donut – eller en hel kasse hvis man er virkelig lækkersulten.

Butikken vil desuden have berlinere med fyld og frugt med chokolade til de gæster, der har lyst til at snacke noget andet end donuts, når de er forbi i den genåbnede butik.

Der er faktisk mere at glæde sig over. For i løbet af kort tid vil Mr. CoDo udvide med en ekstra afdeling, hvor de vil lange velsmagende donuts over disken.

Vind donuts fra Mr. CoDo

Er du hurtig, kan du nå at vinde fire donuts fra butikken. I en konkurrence i forbindelse med genåbningen udlodder stedet 4 x 4 valgfrie donuts.

Du kan deltage her og måske være heldig, hvis du deltager inden torsdag aften.

Er heldet ikke med dig i denne omgang, skal du ikke fortvivle.

Ejeren forsikrer, at der kommer masser af konkurrencer, da teamet hver uge vil afholde en minikonkurrence på deres Facebook-side. Manager hos Mr. CoDo, Kanita Muminovic, uddyber konceptet til MigogOdense.

“Nogle gange bliver det til børn, andre gange til mødre, til studerende eller til fodboldhold. Vi kan komme ud til en masse forskellige mennesker, og det er netop, hvad vi gerne vil med disse konkurrencer.

Som en ekstra ting vil donutshoppen desuden levere gratis til erhverv ved bestillinger over 20 donuts, så festligheder af enhver art kan have velsmagende kager.

Den gratis service vil allerede gælde fra genåbningen fredag, så alle kan nyde en solid donut, hvis en reception, fødselsdag eller weekenden skal fejres lidt ekstra.

Hvad: Genåbning af Mr. CoDo d. 29. maj klokken 10.

Hvor: Østre Stationsvej 27, 5000 Odense C

Åbningstider: mandag til søndag fra 10:00-19:00

Facebook: https://www.facebook.com/Mr-CoDo

24 grader venter i Odense: Det fantastiske vejr starter i pinsen

Skrevet af: Redaktionen

Den netop overståede weekend bød på masser af regn og blæst.

Så det er i den grad opløftende med udsigt til masser af sol og sommerlige temperaturer i pinsen. Det starter allerede på torsdag d. 28. maj, hvor DMI lover masser af sol og op til 20 grader.

Fredag bliver der masser af sol i Odense og temperaturer, som holder sig i omegnen af de 20 grader.

Det er et højtryk, som lægger sig over Danmark, som udløser de høje temperaturer.

Der bliver rig lejlighed til at nyde weekenden og den ekstra fridag med 2. pinsedag på mandag d. 1 juni, hvor det ser ud til at ligge meget stabilt omkring de 18 skønne grader.

Selv om de fleste skal tilbage til hverdagen efter pinsen, så kan man i hvert fald godt nyde, at man lover hele 24 grader i Odense-området onsdag d. 3. juni.

Vejrudsigten for den kommende uge i Odense – Kilde: DMI

Juni starter sommerligt

Det betragtes som en sommerdag, når temperaturen runder 25 grader, så juni starter sommerligt.

“Der venter sommerligt vejr i pinsen, som er perfekt til at være uden for og til at grille. Især på Fyn og i Jylland kan man komme helt op omkring de 23-24 grader,” forklarer Frank Nielsen, vagthavende ved DMI.

Så man kan godt finde solcremen frem og gør grillen klar til nogle hyggelige dage.