Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lige til døren: Hold julefrokosten derhjemme med de her favoritter

Af Freja Dumont
Koi Sushi.
Koi Sushi.

December måned er travl og fyldt med arrangementer og praktiske gøremål – derfor kan flere timer i køkkenet med det helt store julefrokost-bord og risalamande også virke en anelse uoverskueligt.

Med takeaway slipper du for indkøb, madlavning og opvask, så du kan få mere tid med dine gæster. Win win.

Udover at spare tid, kan du også spæde den klassiske julemad op med lækre, lette retter, så ingen i selskabet er for tunge til en tur på dansegulvet efter maden.

I denne artikel giver vi vores bud på et varieret udvalg af lækker takeaway, du kan bestille via Just Eat.

Vi har plukket nogle af vores egne favoritter i byen ud, som alle har det tilfælles, at du hurtigt kan få bragt direkte til hoveddøren med Just Eat.

Koi Sushi

Til en god, dansk julefrokost hører selvfølgelig fisk. Sild i alskens afskygninger er en klassiker på julebordet.

Men hvis du har mod på at supplere karrysilden med hosimaki og nigiri, så er sushien fra Koi Sushi et glimrende bud.

Koi Sushi er kendt for at servere sushi af fineste kvalitet, og for nylig rykkede spisestedet fra Pantheonsgade og ind i nye luksuriøse lokaler lige ud til Flakhaven.

Bestil her.

Cafe Mauritz

Hvis man er til klassiske café-retter som for eksempel en god burger, er Mauritz ikke til at komme uden om.

Pift julefrokostbordet op med en “pakke” fra Mauritz. For eksempel en “Hungry Family”- eller “Family Time”-pakke, der enten indeholder 4 burgere, fritter og drikkelse eller 2 burgere, 2 børneburgere, fritter og drikkelse.

Du kan skære det hele ud i små hapsere, så du få café-oplevelsen med ved julebordet.

Bestil her.

Cozy & More

Bliver den traditionelle julefrokost lige tung nok, og synes du, at den har brug for et lidt grønnere tvist, så bør du kigge nærmere på menukortet fra cafékæden, Cozy & More.

Her fås de lækreste salatbowls og sandwiches.

Prøv for eksempel en Cozy Salat Laks Bowl, der består af varmrøget laks (fisk hører jo til julebordet), kål (hører helt klart til julebordet), edamamebønner, syltede rødløg, avokado, persillehummus, røgede saltede mandler, dressing og sesam. Den vil ikke gøre din julefrokostoplevelse dårligere!

Bestil her.

Ammi Jee’s

Hos Ammi Jee’s kan du få piftet julefrokosten op med de lækreste, krydrede asiatiske retter. Især de thailandske og indiske af slagsen.

Spisestedet, der har ligget på Skibhusvej siden 2009, har over tid bevist sit værd, og er flittigt brugt til både takeaway og som catering.

Tilføj de populære samosaer med oksekød som snacks på julefrokostbordet. Du kan også byde dine gæster på én af Ammi Jee’s lækre supper eller kødretter med kylling, lam eller oksekød.

Bestil her.

Wokshop

Endnu et godt bud på lækker thaimad til julefrokosten.

Hvad enten du vil spice julebordet op med nudler, supper eller karryretter, er Wokshop på Jernbanegade et lækkert sted at bestille fra. Og selvfølgelig er Wokshop også klar med lidt desserter, hvis du har brug for et alternativ til risalamanden.

Bestil her.

Del artikel

Andre læser også