MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ligger også i Odense: Fitnesskæde sendt til tælling

Af Stine Kjølby Christensen

Nedlukningen har været hård at komme igennem for mange, og nu er endnu en virksomhed stærkt truet af konkurs.

Der er tale om fitnesskæden Repeat, der har fitnesscentre i København, Odense og Aarhus.

I en pressemeddelelse skriver de:

“Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at vi har set os nødsaget til at indsende en anmodning om rekonstruktion til Sø- og Handelsretten.

Vi har gennem de seneste år både åbnet nye centre og foretaget en række konceptuelle tilpasninger og dyre ombygninger for at forbedre forholdene i centrene og øge antallet af medlemmer.

Det betød, at vi var rigtig sårbare, allerede da den første nedlukning ramte os – og også at vi ikke kunne få fuld hjælp fra Staten.

I den periode vi nåede at være åbne igen, kunne vi konstatere, at vi havde mistet mange medlemmer, og at vi blev ved med at miste flere pga. frygten for corona. Af samme årsag var det også super svært at få nye medlemmer ind.”

Håbede på en lysere fremtid

Repeat valgte dog at se tiden an og håbede på en lysere fremtid efter genåbningen i juni. Frisk kapital kom ind fra både ejerkredsen og vækstfonden og kæden valgte også at tilpasse sine priser.

Desværre var det ikke nok.

“Da vi kort før jul blev lukket ned igen, vidste vi, at vi ville få det rigtigt svært, og den forlængede nedlukning har gjort, at vores omkostninger nu langt overstiger vores indtægter, og der derfor ikke er tilstrækkelig kapital til at fortsætte den videre drift.” skriver de.

Men hvad med kompensationsordningerne? Ifølge Repeat rækker de ikke langt.

“Desværre hjælper kompensationsordningerne fra Staten os ikke, da de for det første ikke dækker de mange udgifter, og for det andet først vil blive udbetalt længe efter, vi har brug for pengene.

Derfor har vi nu søgt om rekonstruktion, som har til formål at prøve at finde en mulighed for at drive centrene videre. Såfremt det ikke lykkes, vil centrene forblive lukkede desværre.”

Meget ærgerlige

For Repeat er lukningen langt fra sjov, og det er tydeligt, at man havde et større håb for fremtiden end realiteterne nu er.

“Der kan sættes uendeligt mange ord på, hvor ærgerligt vi synes, det her er.

REPEAT er ikke bare en forretning men en udmøntning af vores passion for træning. Hele teamet har kæmpet for folkesundheden og for at skabe et unikt miljø, og nu bliver vi sat ud af spil pga. en pandemi.

Det gør ondt, og vi håber selvfølgelig det bedste, men frygter samtidig det værste. Så snart REPEATs fremtid er endelig, vil vi informere igen.”

Såfremt centrene ikke genåbner, skal du ikke foretage dig noget i forhold til opsigelse at dit medlemskab. Alle medlemskaber er lige nu sat på pause under nedlukningen, og de vil automatisk blive bragt til ophør, hvis centrene ikke genåbner.

Del artikel

Andre læser også