MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Live Culture går jule-amok: Klar med vild adventskalender

Af Christina Frederiksen

Hver søndag i advent offentliggør Live Culture en ny adventskalender spækket med liveoplevelser.

Sidste års julekalender-succes var så stor en succes, at mange tusinde fynboer deltog. Og derfor har Live Culture i samarbejde med gode fynske venner igen i år tryllet fire ret vilde adventspræmier frem.

Præmierne har en samlet værdi på ca. 50.000 kr.

”Ærligt, så er vi lidt trætte af at se konkurrencer, hvor du kan vinde en halv fadøl. Den her adventskalender, skal være det stik modsatte. Vi drømmer om at give Fynboerne en af øens bedste adventskalendere i 2022,” lyder det fra Live Culture.

Sammen med Albani, Storms Pakhus, Hotel Odeon, Ryan’s, Olympen Live, Landsbyen Odense, Restaurant Fionie, RecordPusher og mange flere, har Live Culture sammensat fire unikke præmier, der giver vinderne skønne helhedsoplevelser.

Gevinst-garanti, sådan næsten da

Uanset om du vinder en af de fire hovedgevinster, er du ifølge Live Culture 100 procent sikker på at være en vinder.

Alle deltagere bliver samtidig med deltagelsen meldt ind i Club Live Culture, en klub for alle, der elsker liveoplevelser med gratis medlemskab.

Klubben giver særlige fordele, f.eks. adgang til billetsalg før alle andre, gode rabatter på bl.a. restauranter, barer og butikker hele året og ekstra meget på koncertdage samt nyheder og forskellige konkurrencer.

1. søndag og én uge frem, kan deltagerne i adventskalenderen vinde ’En sommer med liveoplevelser’

To sæsonkort til Landsbyen Odense, der giver adgang til alle liveaftnerne, hvor bl.a. JUNG, Nicklas Sahl og TV-2 er på plakaten, et gavekort til Storms Pakhus på 1.000 kr., et beerpong-bord fra Albani og en ramme Odense Pilsner.

Præmien har en værdi af 7.640 kr.

2., 3. og 4. søndag i advent er samme standard; her kan deltagerne se frem til at kunne vinde ”Det perfekte comedy-døgn”, ”Kærlighed til Sydfyn” og ”Lykkeposen”.

Live Culture har sammensat præmier, der omfavner hele oplevelsen fra start til slut, og som henvender sig til et bredt publikum. 

Hver søndag præsenteres en ny video med præmierne på Live Cultures Instagram og Facebook. 

Deltagelse sker på www.liveculture.dk.

Del artikel

Andre læser også