Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lokal fliserens er et hit

Af Redaktionen

En professionel fliserens, gør underværker for dine fliser. Derfor er lokal fliserens blevet et stort hit. Her kan du læse mere om fordelene ved, at få dine fliser renset professionelt, og hvordan du kan få resultatet til at vare endnu længere. 

Hvorfor skal fliser renses?

I Danmark har vi det perfekte klima for alger og mos, der kan sætte sig på dine fliser. De grønne fliser giver et lidt snavset indtryk, og det er måske ikke det første man vil at gæster skal se, på en terrasse eller i en indkørsel, når de kommer på besøg. Mos og alger skaber ikke udelukkende et generende udseende, det er også en sikkerhedsfare. Mos og alger, giver fliserne en fugtig overflade som man kan glide på, og det er ikke trygt.

Hvorfor skal jeg vælge professionel fliserens?

Mos og alger ser ikke særlig pænt ud, og det er ikke trygt at gå på. Derfor er det en god ide at få renset sine fliser grundigt. Det kan være fristende at tænke, at det er noget man selv nemt kan klare med en højtrykspoler, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. En professionel fliserens, udført af nogen der har lang erfaring på området, giver et helt andet resultat.

Fliserens kan med fordel også efterfølges med en imprægnering af fliserne. En god imprægnering, vil bevare dine fliser bedst mulig og få resultatet til at holde. Hvis du vil få styr på problemer med alger og mos på fliserne, så er det en god ide at oprette en fast aftale med nogen der kan udføre fliserens lokalt. Slip for at kigge på grønne, snavsede fliser og undgå at glide på glatte fliser. En god fliserens giver et umiddelbart flot resultat, og vælger du imprægnering i tillæg, så holder det også i lang tid efter at du har fået det lavet. Derfor er lokal fliserens blevet et hit.

Del artikel

Andre læser også