Lokale iværksættere kan få mere succes med de rigtige systemer

Skrevet af: Martin Jørgensen

Hvis du driver en lille virksomhed, så ved du sikkert hvor meget det administrative kan tage fra dit arbejde, som du måske ikke føler, giver dig noget tilbage i din virksomhed, der kan give et afkast på den længere bane.

En af de administrative systemer der kan spare dig for både tid og penge, er et lønsystem, der kan give dig lidt ekstra ro i maven for din virksomhed.

Lønsystemet er et godt sted at starte

Når du som iværksætter får tilpas meget succes, til at du kan begynde t ansætte medarbejdere, så skal disse selvfølgelig have løn.

Manuelt lønarbejde tager lang tid og driver dig væk fra din passion, nemlig din forretning.

Derfor er det fantastisk at investere i et lønsystem, der kan tage meget af presset fra dine administrative opgaver, så du kan lægge dit fokus på din virksomhed og dennes vækst.

Det rette lønsystem kan spare medarbejdere

Uanset om du driver en virksomhed med hundredvis af medarbejdere, eller blot en lille virksomhed med en håndfuld medarbejdere, så kan du spare på lønkronerne, hvis du vælger det rigtige lønsystem.

Det giver nemlig noget fleksibilitet og fritid, som du ikke finder andre steder, og som kan spare dig en administrativ medarbejder, eller flere i det lange løb.

Mindre administration skaber flere jobs

Når du kan fokusere din tid på din forretning frem for det administrative, så skaber det vækst og grobund for at du kan udvikle forretningen og smide flere medarbejdere ud i marken og arbejde for dig.

Og dermed så fortsætter skruen, så du faktisk kan spare endnu flere penge ved at bruge det rigtige lønsystem, når du begynder at ansætte flere folk.

Iværksættere har kronede dage

Og vi ved jo at iværksættere har nogle rigtig gode forretninger på vej frem for tiden. Det skaber muligheder for vækst lokalt, så der kan blive skabt arbejdspladser og virksomheder, der kan følge med efterspørgslen.

Værtshusgæst blev slået ned: Påtalte manglende mundbind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke alle, der har lige nemt ved de nye regler om mundbind. Det blev tydeligt i går aftes, da Fyns Politi måtte rykke ud til én af Odenses mindre værtshuse, Skandsen.

Det skriver Fyens.dk.

Her havde en gæst på stedet bedt en anden gæst om at tage mundbind på – og det havde fået det til at slå klik for den anden gæst.

Vedkommende blev så arrig over påtalen, at han slog manden ned med knytnæveslag og efterfølgende sparkede ham i siden, da han lå på gulvet.  Manden flækkede angiveligt det venstre øjenbryn.

Fyns Politi fortæller, at manden blev anholdt kl. 21.30 og sigtet for vold.

Tomme gader og god dialog: Fyns Politi roser odenseanerne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Fyns Politis side, men i går aftes var der stadig kun ros tilovers:

“Tak Fyn! Vores patruljer melder om rigtig godt samarbejde og god dialog med restauratører, erhvervsdrivende og borgere i forbindelse med de nye retningslinjer for Covid-19 på hele øen her til aften.

God weekend! Mvh Vagtchefen” skriver Fyns Politi på Twitter.

To timer forinden havde Fyns Politi også lagt et billede ud fra Odenses gågade, hvor der var helt tomt.

“Husk nu afstand og afspritning, når du går i byen eller til fest. Kun sammen kan vi bryde smittekæden og holde fast i livsglæden. Som i kan se på foto, så ser det flot ud i Odense gågade her i aften – hold fast i det.” skrev de.

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Odense Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 70 tilfælde af smittede i Odense. Incidensen ligger nu på 34 pr. 100.000 indbyggere.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her