Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Love Butler har fået en flyvende start i gågaden: Fejres med gratis levering på Fyn hele ugen

Af Redaktionen
Foto: Love Butler
Foto: Love Butler

I takt med at Danmark åbner op, får danskerne flere muligheder for at tage ud og mødes med deres familier og venner og socialisere sig, som de har ventet på længe.

Mange har haft brug for lidt ekstra kærlighed i disse mørke tider, og det har man desværre ikke lagt så meget fokus på.

Men det har Love Butler til gengæld gjort. Da deres koncept går ud på at forny kærligheden bliver det ikke mere oplagt at gør det de er bedst til, og bruge deres kernekompetence til at sprede en masse kærlighed ud, og bekæmpe corona med kærlighed og chokoladeovertrukne jordbær.

Foto: Love Butler

Odenseanerne har taget godt imod Love Butler på gågaden

Vi har fulgt med Love Butler siden dengang de først flyttede ind til Arkaden sidste år, hvor de havde stor succes allerede fra dag et.

De åbnede op for muligheden for Odenseanerne ved at give dem smagen af en anderledes dessert, som ikke var så kendt i byen, men som var eftertragtet af mange, og som hurtigt blev et hit i byen.

Siden da er der sket rigtig meget for den nye start up-virksomhed. Et af de største og seneste nyheder var omkring Love Butlers nye placering i gågaden Vestergade 50, hvor flere kunder har taget godt imod dem og besøgt dem i deres nye butikslokale.

Love Butler har også gjort lidt ekstra fra deres side, til åbningsdagen i gågaden, ved at dele en masse smagsprøver ud af deres populære chokoladeovertrukne jordbær, som en varm og kærlig velkomst til Odenseanerne.

Foto: Love Butler

Fortsætter med at vækste trods Corona

Mens andre virksomheder så udfordringer og fik nederlag, så Love Butler muligheder og fik flere sejr.

Der er nemlig ingen tvivl om, at Coronaen har været en stor mavepuster for mange virksomheder, men for kærlighedsforretningen har det været med til at give en omvendt effekt, da de nemlig har valgt at drage fordel af de mange restriktioner og nedlukninger, der er forekommet i samfundet.

De har simpelthen valgt at træffe deres kunder hjemme hos dem selv, hvor de mest føler sig trygge. Sikker coronavenlig levering af en vel klædt butler, samt en præsentation af de lækre jordbær. Og hvor kunden kan nyde deres dessert i trygge rammer. Så bliver det ikke bedre.

Gratis levering på hele Fyn

Love Butler er blevet større og større, og nu er gået fra kun at levere kærlighed til Odenseanerne, til at rumme hele øen med levering. Dette har de valgt at gøre, da der har været en stor efterspørgsel, samt for yderligere at fokusere på det de er gode til, nemlig at efterlade deres kunder med en god serviceoplevelse.

Som tak for den støtte Love Butler har fået tilbage igennem corona fra deres kunder, samt følgere på deres sociale medier, og ikke mindst fordi de gerne vil fejre at landet nu er ved at åbne op igen, vælger de nu at give helt gratis levering (til en værdi af 99 kr.) på hele Fyn, men kun i denne uge (uge 11).

Derfor skal man skynde sig at ligge en bestilling inden der bliver fuld booket, da der kun kan være 30 bestillinger om dagen.

Derudover er der nu heller ikke nogen undskyldninger for enten at forkæle sig selv, eller forkæle, samt overraske sine nærmeste med denne eksklusive kærlighedsgave, som efterlader én med en dejlig eftersmag af ægte belgisk gourmetchokolade fra Callebaut.

For nærmere info omkring dette tilbud, kan I læse mere på Love Butlers Facebookside.

Foto: Love Butler

Nye Samarbejdsaftaler

Kærlighedsiværksætterne Samer og Recayi drøner fuld fart frem ved at igangsætte flere og flere initiativer. Et af dem er nye samarbejdsaftaler.

Selvom det kan være svært at være iværksættere og udvide sin forretning med nye samarbejder i disse coronatider, så står disse to ikke stille, da de indtil videre har indgået samarbejdsaftaler med sushiforretningen ’YUME’ fra Ringe, den lokale blomsterforretning ’Sara Blomster’, og som den nyeste skud på stammen har de nu både indgået et nyt samarbejde med den århusianske iværksætter Lisette Daugaard, med hendes gaveportal ’Greeting.dk’, hvor de har et spændende initiativ i gang, så resten af Danmark kan mærke hvordan det føles at sende en kærlig hilsen til nogle som bor på Fyn.

Derudover har de indgået en etårig kontrakt med den lokale fodboldklub Dalum IF ‘s 2. division hold i sæsonen 2021, om at få deres hjerteformet logo på deres kamptrøjer.

Del artikel

Andre læser også