Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt særlig scene opstilles: Lukas Graham holder kæmpe koncert i Odense

Af Michael Qureshi

Lukas Graham er en af Danmarks allerstørste musikstjerner.

Så det er noget af en nyhed, at han netop har annonceret en Tour i Danmark, der bringer ham til Odense.

Det var et ganske særligt syn, der mødte de 10.000 spændte koncertgæster, da de den 20. august 2021 bevægede sig ind på den legendariske Dyrskueplads i Roskilde.

For midt i landskabet ragede en spektakulær 360°-scene pludselig op – et visuelt imponerende set-up, særligt designet til at skabe fællesskab om musikken. 

Netop fællesskab – og ikke mindst fællessang – opstod på smukkeste vis, da Lukas Graham entrerede den specialbyggede, runde scene og betog både publikum og anmeldere, mens sensommersolen gik ned. 

Og nu kan vi godt glæde os her i Odense til samme oplevelse. 

Kommer til Odense i august 2022

Her tager Lukas Graham nemlig den anmelderroste livesucces og helt unikke koncertoplevelse med landet rundt.

Bandet kommer til Odense lørdag d. 20. august 2022, og det bliver på et stort venue i Tusindårsskoven, hvor Tinderbox normalt afholdes.

Det betyder, at der kommer til at være plads til rigtig mange mennesker på området.

De to allerede annoncerede august-shows på Refshaleøen i København får følgeskab af yderligere fire nye ”Lukas Graham In The Round”-koncerter i samme måned næste år.

Det bliver samtidig de eneste danske sommerkoncerter med Lukas Graham i 2022. 

Musik forandrer liv. Og det gør Lukas Graham – i millionvis – med håb, glæde og trøst,” skrev GAFFA, ganske rammende, og kvitterede med fem funklende stjerner for koncerten i Roskilde. 360°-scenen fik også funklende stjerner og flotte ord med på vejen fra BT’s udsendte, som kaldte oplevelsen for ”noget helt udsædvanligt!”

Kæmpe hits

‘Mama Said’, ‘Love Someone’, ‘Drunk in the Morning’, ‘You’re Not There’ og ‘7 Years’ – listen af ørehængere kunne blive ved, og du kender dem alle sammen.

Siden debuten små 10 år tilbage har det danske band med sanger Lukas Forchhammer i front nærmest ikke set sig tilbage, og leveret det ene kæmpehit efter det andet.

Ude i verden tog karrieren for alvor fart i løbet af 2016, hvor singlen ‘7 Years’ førte an i et massivt internationalt gennembrud.

Danmark holdt vejret, da Lukas Graham i 2011 uploadede to hjemmelavede videoer til det virtuelle univers opførende ‘Drunk In The Morning’ og ‘Criminal Mind’.

Sammen med vennerne Mark ‘Lovestick’ Falgren og Magnus ‘Magnum’ Larsson demonstrerede Lukas Forchhammer en helt ny og international vibe, som rev hele landet med sig. Kalenderåret skiftede til 2012, og snart havde bandet spredt sin vellyd som en voldsom steppebrand under en strålende sol.

I dag har Lukas Graham slået næsten alle salgsrekorder inden for dansk musik, og med singlen ‘7 Years’ har Lukas, Mark og Magnus cementeret sig som et af verdens mest eftertragtede bands.

I 2019 kunne de melde udsolgt på fem danske arenakoncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen for i alt 80.000 mennesker.

Billetsalget starter tirsdag d. 2. november via dette link

Del artikel

Andre læser også