MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magisk lysfestival: Kongens Have forvandles til Isdronningens rige

Af Stine Kjølby Christensen

Eventyrets by får besøg af LUMAGICA’s magiske lysfestival.

Det sker, når ”Enchanted Winter Forest” kommer til Odense i vinteren 2021. Allerede den 12. november tændes der nemlig for lyset i Kongens Have, hvor lysfestivalen vil blive afviklet helt indtil den 19. december.

Til forskel fra julemarkeder og andre begivenheder i juletiden, er lysfestivalen, Frozen Kingdom, designet som én samlet oplevelse, med visuelle storslåede lysskulpturer, fortryllende musik og lækre smage og dufte fra madboderne.

Årets smukkeste familieoplevelse

Gå på opdagelse i den fortryllende skov, hvor du møder Danmarks største lysende dyr og ser de mest fantastiske lysshow. En uforglemmelig fantasifuld dag med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke.

 

Til at byde gæsterne ordentlig velkommen, står Isdronningen klar til at tage imod alle ved indgangen. Hun vogter over folket, dyrene og de eventyrlige figurer i parken.

Undervejs kan gæsterne forsyne sig med snacks og drikkevarer, indtil de til sidst når det store food area med en masse lækker mad og drikke.

LUMAGICA afholder også lysfestivaler i Slagelse – Spooky LumiNights, i Ringsted – Christmas Wonderland og i Odense Enchanted Winter Forest.

Alle lysfestivalerne kan findes på hjemmesiden www.lumagica.dk.

Del artikel

Andre læser også