MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lydbøger
Denne side er en annonce

Gratis prøveperiode

30 dage

Pris efter prøveperiode

129 kr

Lydbogs bibliotek

300.000 +

✔ Tusindvis af lydbøger
✔ Ingen forpligtelser
✔ Lyt til så meget du vil

Gratis prøveperiode

45 dage

Pris efter prøveperiode

79 kr

Lydbogs bibliotek

200.000 +

✔ Tusindvis af lydbøger
✔ Ingen forpligtelser
✔ Lyt til så meget du vil

Gratis prøveperiode

21 dage

Pris efter prøveperiode

69 kr

Lydbogs bibliotek

75.000 +

✔ Nyt liv til hverdagen
✔ Vælg det rette medlemskab
✔ Ny lyd- og e-bogstjeneste

Gratis prøveperiode

30 dage

Pris efter prøveperiode

99 kr

Lydbogs bibliotek

150.000 +

✔ Tusindvis af lydbøger
✔ Ingen forpligtelser
✔ Lyt til så meget du vil
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Populære lydbøger på nettet

Det er blevet rigtig populær at lytte til lydbøger, og du har rig mulighed for at finde mange gode lydbøger på nettet. Der er mange grunde til at lydbøger er populære. Det er de blandt andet fordi, du slipper for selv at sidde og læse bogen, du kan let have lydbogen med på farten og så kan du lytte til lydbogen samtidig med, at du laver noget andet. Når man vælger at lytte til lydbøger, kan man f.eks. lave mad samtidig, man kan lytte til lydbogen samtidig med, at man kører bil eller man kan lytte til lydbøger, mens man laver andre pligter i hjemmet.

Der er nogle, som er skeptiske over for lydbøger i starten, men de fleste opdager, at det er en god måde at komme igennem en god bog på. Det kan ofte være svært at få tid til at læse en bog, fordi man altid er nødt til at sætte sig ned, og slippe de andre ting, som man laver. Når man lytter til en lydbog, så kan man let lave alle mulige andre ting, og det er derfor lettere at integrere lydbøger i en travl hverdag.

Lydbøger gør hverdagen sjovere

Lydbøger kan være et godt valg, hvis du gerne vil have mere indhold i din hverdag. Det kan være, at du gerne vil have en sjovere hverdag, og din hverdag bliver lettere sjov, hvis du har en god bog i ørene. Hverdagen bliver sjovere fordi, du kan have en god fortælling i ørene, mens du laver andre ting. Det kan gøre hverdagens, måske lidt sure, pligter sjovere. Forestil dig at lytte til en lydbog mens du ordner vasketøjet eller mens du gør rent. Det gør, at du udnytter tiden, og får lidt mere spræl i hverdagens gøremål.

En lydbog kan også gøre det sjovere, når du f.eks. skal transportere dig selv rundt omkring. Det kan være, at du skal på en færgeoverfart, eller med bussen til skole. Det kan også være, at du skal køre en lang tur for at nå frem til arbejde eller en kunde. I alle disse situationer vil du let kunne lytte til en lydbog, og på den måde gøre sådan, at tiden føles kortere, og at turen bliver sjovere.

Find den rette lydbogstjeneste

Der er flere forskellige lydbogstjenester på nettet, og derfor er der også rig mulighed for at vælge en, som passer til det behov, som man har. Man tegner ofte et abonnement på lydbogstjenesterne, og der er ofte en prøveperiode. Det gør også, at man gratis kan teste, om den lydbogstjeneste, som man overvejer, er en, som passer til det behov man har. Er det ikke den rette, kan man jo efterfølgende teste en af de andre. Der er altså god mulighed for at finde den rette lydbogstjeneste uden, at man behøver at have penge op af lommen. Når man har fundet den rette lydbogstjeneste, så kan man tegne et abonnement til en god pris, og man vil opleve, at det er langt billigere end hvis man skulle købe hver eneste af de bøger, som man gerne vil høre.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af lydbogstjenester i DK, men inkluderer ikke alle lydbogstjenesterne. Vi samarbejder med flere af lydbogstjenesterne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om firmaerne kommer fra firmaerne, og vi tager forbehold for fejl.