MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halv time fra Odense: Lykkesholm Slot åbner helt unikt for idyllisk slotsophold

Af Michael Qureshi
Foto: Lykkesholm Slot
Foto: Lykkesholm Slot

En halv times kørsel fra Odense finder man Lykkesholm Slot i de smukkeste omgivelser.

Slottet har blandt andet en helt særlig tilknytning til H.C. Andersen, og har gennem årene dannet ramme for en lang række eksklusive arrangementer.

Hidtil har det kun været muligt at besøge slottet i forbindelse med et privat arrangement såsom et eventyrligt bryllup, en ekstravagant fest eller  et eksklusivt konferenceophold.

Men nu åbner det fynske slot helt ekstraordinært op for dørene i en enkelt weekend i midten af juli.

Her får private mulighed for at booke et vaskeægte eventyrophold i de luksuriøse omgivelser med royal stemning over hele slottet.

Det gælder om at være hurtig på tasterne, da der er begrænsede antal pladser denne weekend, og det ventes hurtigt udsolgt. Du kan booke via dette link.

Foto: Lykkesholm Slot
Foto: Lykkesholm Slot

Bliver eneste af sin slags

Slotsopholdet bliver det eneste af sin slags i år, og det er derfor en helt unik mulighed for at se Lykkesholms mange fantastiske stuer, sale og værelser med egne øjne.

Udover slotsopholdet vil man også lørdag d. 17. juli lave en pop up-restaurant, hvor det vil være muligt at nyde en eksklusiv middag i luksuriøse omgivelser uden overnatning.

Der er også endnu en god grund til at booke et eksklusivt slotsophold eller en helt unik middag på Lykkesholm Slot.

For catering- og eventfirmaet Kirk Hedegaard med base i Odense har udvidet det mangeårige samarbejde med Ravnholt Gods og Lykkesholm Slot, da de per 1. april i år overtog driften af slottet i forbindelse med planlægningen og udførslen af arrangementer på stedet.

Foto: Lykkesholm Slot
Foto: Lykkesholm Slot

Rykkede til Odense i 2019

Kirk Hedegaard har i mere end 12 år skabt unikke madoplevelser for sine gæster.

Fra den spæde start i 2009 med Restaurant Teglværksskoven i Nyborg, der med tiden udviklede sig til driften af hele to restauranter samt et forsamlingshus, til den uundgåelige flytning til Odense og et større køkken i 2019.

Siden udvidelse med egne selskabslokaler og restaurant i 2020.

Ravnholt Gods blev tidligt en fast partner, og de to teams har sammen været vært ved utallige mindeværdige arrangementer, specielt storslåede bryllupper på Lykkesholm.

Det karakteristiske gule slot skaber nemlig nogle helt unikke rammer om den store dag, imens Kirk Hedegaard sætter den enkelte gæst i centrum med sin store viden og erfaring inden for gastronomi, vin og personlig service:

“Ravnholt Gods har nogle fantastiske lokationer og rammer, blandt andet romantiske Lykkesholm med egen park og sø, som passer perfekt til vores koncepter og gæster.

Sammen med vores professionelle team, som leverer en unik service og madoplevelse, skaber vi en totaloplevelse.

Vi ser meget frem til dette spændende projekt,” fortæller Kristina Hedegaard, medindehaver af Kirk Hedegaard om samarbejdet.

Foto: Kirk Hedegaard
Foto: Lykkesholm Slot

Stor interesse for at booke arrangementer

Kristina Hedegaard opfordrer alle, der er interesserede i at booke slottet til deres arrangementer – private såvel som virksomheder – at tage kontakt nu.

Gæsterne er nemlig sultne efter en oplevelse ud over det sædvanlige oven på et år med restriktioner, og interessen for fester og møder i de særlige omgivelser stiger støt.

“Lykkesholm er et historisk slot med en naturskøn beliggenhed og unikke faciliteter – og ved booking får man hele slottet for sig selv.

Det tiltrækker mange gæster, som ønsker en eksklusiv og mindeværdig oplevelse,” forklarer Kristina.

Begge parter ser frem til igen at kunne indtage værtsrollen sammen og byde gæsterne velkomne på slottet, når restriktionerne tillader det.

De står dog ikke stille, da en bygning af Lykkesholms størrelse og alder kræver megen vedligeholdelse.

Tiden udnyttes altså til at sørge for, at alle inden- og udendørs arealer står helt skarpt, når det første selskab får lov at indtage slottet senere på året.

Hvad: Slotsophold og Pop Up Restaurant på Lykkesholm Slot
Hvor: Lykkesholm Slot, Lykkesholmvej 20 –  5853 Ørbæk
Hvornår: Weekenden 17 & 18. juli 2021
Mere information og priser her

Del artikel

Andre læser også