Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Måltidskasser
Denne side er en annonce

Antal personer

2-4

Antal måltider

3-5

Pris fra

Fra 43.50 kr

Rabatkode

HELLOODENSE725

✔ Lette opskrifter
✔ Friske råvarer
✔ God mad helt enkelt

Antal personer

1-5

Antal måltider

3-5

Pris fra

Fra 44 kr

✔ Velkomstgave med din første levering - (Værdi 169 kr.)
✔ Fleksible kasser
✔ Friske råvarer

Antal personer

1-5

Antal måltider

3-4

Pris fra

Fra 42.40 kr

✔ Lette opskrifter
✔ Friske råvarer
✔ God mad helt enkelt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Måltidskasser er et godt valg

Måltidskasser er et smart koncept, som efterhånden har vundet stort indpas hos danskerne. Måltidskasser er et godt valg i mange situationer. Det kan være et godt valg for dig, som gerne vil have et godt aftenmåltid, men som har svært ved at overskue at komme ud og handle efter en lang arbejdsdag eller lignende. Det kan også være, at man gerne vil have god inspiration til, hvad man skal spise, og gerne vil have input til forskellige opskrifter i hverdagen. Når man benytter sig af måltidskasser, får man leveret ingredienser og råvarer direkte til døren, og ofte tager de retter, om man modtager, kun omkring 30 minutter at tilberede. Det er altså en let måde at sikre sig et godt aftensmåltid, og det er et godt valg for dig, som gerne vil spare tid i hverdagen. Måltidskasser er et godt valg i mange sammenhænge, og der kan være forskellige grunde til, at måltidskasser er det rette valg for en.

Billig aftensmad med måltidskasser

Selvom måltidskasser i første omgang virker en smule dyrt, så vil man faktisk ofte opleve, at det er en billig løsning. Det skyldes, at man i høj grad undgår madspil, da man kun får præcis den mængde mad, som man har brug for. Samtidig sparer man også tid og kræfter, og det er bestemt også penge værd. En af de grunde til, at man også kan sige, at måltidskasser er et billigt valg er, at man sparer penge i forhold til, at man ikke skal køre ind for at handle. Man undgår også overspringshandlinger, hvor man kommer til at købe mere end det man har brug for. Du har måske oplevet, at du lige putter lidt ekstra ned i kurven, når du er ude og handle. Det undgår du, når du får måltidskassen leveret lige til døren. Måltidskasser er altså en billig, let og lækker måde at få aftensmaden sikret på.

Mange forskellige måltidskasser

Der er rigtig mange forskellige måltidskasser på markedet. Det gør også, at der er mulighed for at finde præcis den eller de måltidskasser, som passer ind i ens hverdag. De fleste måltidskasser har et tema eller en retning, som de arbejder indenfor, og man kan derfor let vælge en måltidskasseudbyder, som altid leverer måltider indenfor den genre af mad, som man godt kan lide.

Når man er på jagt efter den rette måltidskasse, kan man finde måltidskasser med kød, med grøntsager, udelukkende med veganske råvarer eller noget helt fjerde. En anden ting, som adskiller de forskellige måltidskasseudbydere er, hvor forberedt maden er. Hos nogle måltidskasseudbydere får du leveret et færdigt måltid, som blot skal varmes, mens du hos andre modtager råvarer og opskrift, og så skal du bruge mellem 15 og 45 minutter på at lave maden selv. Der medfølger altid udførlige opskrifter, som gør det let for dig. Der er altså mange muligheder, når man skal finde en måltidskasse, som passer til det, som man gerne vil have.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af måltidskasser i DK, men inkluderer ikke alle måltidskasse firmaer. Vi samarbejder med flere af måltidskasserne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om firmaerne kommer fra firmaerne, og vi tager forbehold for fejl.