MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Måske du har penge til gode hos Skat: 11 milliarder ligger og venter på danskerne

Af Annoncør

Sæsonen for årsopgørelse er over os, hvilket betyder at mange danskere skal gøre deres fradrag op. Det er dog langt fra alle, som får alle de fradrag, de faktisk har ret til. Mindst 1,3 millioner danskere anslås tilsammen at have over 11 milliarder kroner til gode i fradrag hos SKAT, vurderer TaxHelper på baggrund af en Epinion-undersøgelse fra 2016.

Der findes over 20 forskellige fradrag, som man selv skal indberette, hvilket gør at danskerne hvert år går glip af 11 milliarder kroner.

TaxHelper er en dansk platform, som hjælper deres kunder med at få styr på deres fradrag. TaxHelper har mulighed for at tjekke tilgodehavende fradrag hos SKAT 3-4 år tilbage i tiden. Hvis man venter længere end det, er pengene gået tabt. TaxHelpers platform guider dig igennem 12 relevante og ofte oversete fradrag. Det er eksempelvis kørsels- og håndværkerfradraget som mange danskere glemmer at indberette, men det kan også være fradrag omkring omlægning af lån eller køb af bolig. Det tager kun 15 minutter at gå igennem, og der er ingen besværlige skattetekniske ord. Samtidig behandler TaxHelper dine skatteoplysninger på en sikker måde, så du kan som kunde roligt indtaste de relevante oplysninger.        

TaxHelpers mål er, at alle får de penge, de har ret til. Alle i Danmark betaler skat, men det er ikke alle som forstår skattesystemet. Dette skyldes at skattesystemet ofte kan være kompliceret og svært at forstå, hvilket betyder at rigtige mange går glip af penge, som de i virkeligheden har ret til.    

Ydermere tager TaxHelper kun noget for deres service, såfremt de kan finde en skattebesparelse til dig. Så hvis du ikke får en besparelse, er TaxHelpers service gratis. Du betaler altså ikke for noget, som du ikke får noget ud af. TaxHelper oplever, at 83% af deres kunder har ret til mere end, de selv har fundet i forvejen.  

Så hvis du er i tvivl omkring dine fradrag og hvilke du er berettigede til, så besøg TaxHelper

Del artikel

Andre læser også