MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt spisested i Odense: Her får du mad og drikke ad libitum i topklasse

Af Christina Frederiksen
Foto: Freja Dumont
Foto: Freja Dumont

Vi elsker at spise godt i Odense, og nu kan vi snart føje endnu et sted til listen over skønne restauranter i Odense.

På fredag slår Albert dørene op helt nyrenoverede lokaler lige ud til Flakhaven.

Her lå A Hereford Beefstouw tidligere – en ikonisk restaurant, der var kendt for sit kød af allerbedste kvalitet.

Det er de samme folk, som drev bøfrestauranten, der nu åbner Albert, så der er i dén grad belæg for at sige, at det er mennesker med sans for kvalitet, der står i spidsen for Albert.

Der står buffet på menukortet, men det er ikke all-you-can-eat, som man kender det.

For hos Albert bliver der kræset så meget for det gastronomiske niveau, at tankerne ledes hen på kvalitet fremfor kvantitet.

Også selvom en booking på restauranten betyder, at du kan spise og drikke, så meget du vil i halvanden, 2 eller 2,5 time.

Åbner med skarpt tilbud

“Vores serve-yourself-koncept betyder, at du kan tage dig tid til at hygge, spise og drikke præcis, som du har lyst til.

Vi har skabt en buffet fyldt med lækre retter, hvor kvaliteten altid er i top.

Vælg selv dine favoritter, hent din dessert og nyd et godt glas fra vores nøje udvalgte drikkevarer,” lyder det fra folkene bag Albert.

Foto: Freja Dumont

For at give så mange odenseanere som muligt chancen for at prøve den nye, skønne restaurant, skruer Albert priserne helt i bund i januar med et vanvittigt skarpt åbningstilbud:

Spis i halvanden time på Albert for KUN 245 kroner ALLE ugens dage i januar!

Og der er virkelig penge at spare:

Normalprisen kommer nemlig til at ligge på 295 kroner mandag-onsdag og 395 kroner torsdag-lørdag.

Med Albert introducerer Aage Damgaard, der blandt andet driver A Hereford Beefstouw, et koncept i Odense, som man allerede kender fra Aarhus.

Her hedder restauranten Elmer – opkaldt efter CEO Thomas Damgaards ældste søn. I Odense bliver den opkaldt efter direktørens yngste søn.

Albert åbner 17. januar i Odense, og resten af måneden har du altså muligheden for at sætte tænderne i koncept-restaurantens lækkerier til KUN 245 kroner.

Book dit bord på Albert lige her.

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien