Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Madanmeldelse: Storms Pakhus er et ægte madmekka i Odense

Af Daniel Sløk Nielsen

Gastromand er en af Danmarks største madblogs og er medejere af MigogOdense. De anmelder bl.a. mad for MigogOdense.

Vi skal helt tilbage til oktober 2017, da vi sidst testede Storms Pakhus. Dengang var det vores gode ven Madsvin, som tog turen forbi madmekkaet. Nu skriver vi 2019, og denne gang er det Gastromand, som afprøver løjerne.

Jeg beslutter mig for, at frokosttid virker som et fornuftigt valg af tidspunkt for vores besøg … men jeg bliver klogere. Det første, jeg konstaterer, er, at flere af madboderne ikke er åbne, og det er jo lidt ærgerligt, når man nu gerne vil prøve lidt forskelligt.

Nuvel, der er stadig masser af muligheder – så vi springer straks ud i det.

Joy Street Food

Vi lægger ud med en gang pankorejer fra Joy Street Food. Stilen er thailandsk og de tre panerede rejer til 50 kr. er fint lige at starte frokosten med.

Den tilhørende dip er der nok af, så det fungerer fint. Er du i humør til at smage en masse forskelligt fra Joy, kan du overveje den store platte med alt muligt forskelligt, serveret på en gigantisk rejechip, som naturligvis kan spises.

Sprøde pankopanerede rejer – ren joy..

 

Burger Anarchy

Hvad enten det er burgere serveret i restauranten, på Tinderbox eller nede fra boden i Storms Pakhus, så er kvaliteten altid fornuftig hos Burger Anarchy.

Hvis du kan huske helt tilbage til Tinderbox i 2016, så kårede Gastromand faktisk også Burger Anarchys “Ted”-burger som den suverænt bedste festivalburger i hele landet.

Min søn er også vældig begejstret, når vi er forbi Burger Anarchy, for så kan han nemlig få en børneburger, “uden alt det der salat”, som han siger. Bevares, bøffen er saftig, lyserød og bollen er fin, men til 70 kr., så er den også betalt.

Børneburgeren er et hit hos ungerne, og den er i perfekt størrelse.

 

Når jeg selv lægger vejen forbi burgerbixen, så falder valget ofte på de lidt mere vulgære burgere, som f.eks. The Beast, som med sine to bøffer, bacon og ost kan give de fleste åndedrætsbesvær efter at have indtaget den.

Tandoori BBQ

Storms Pakhus har netop haft en lille vinterferie og åbnede igen fornylig med nye madboder, hvor Tandoori BBQ er en af dem. Her får du pakistansk/indisk stil. Der er endnu ikke noget menukort oppe, så vi får valgmuligheden mellem kylling eller lam – eller et mix.

Krydringen af kødet er god, og tilberedningen i de autentiske lerovne gør noget godt for spydet med det blandede kød. Det er mørt og saftigt.

Det dertilhørende brød er blødt og lækkert, og den krydrede sovs sammen med den friske raita fuldender retten. Det er en rigtig fin portion hvis man vil dele lidt.

Dejlig grillsmag på kødet gør denne simple ret til noget særligt.

 

Mr. Phan House

Vi fortsætter frokosten med en kinesisk deletallerken. Her får du lidt af hvert, bl.a. bløde baos, dumplings med forskellig fyld og braiseret svinebryst. Det hele er både lidt hot og spicy men der er også sødme til stede, som der skal være i rigtig kinesisk mad.

I det hele taget er det en fin tallerken og hvis svinebrystet havde været lidt mere mørt og sticky, så havde prisen på 249 kr. også været helt okay, men det hele skal gerne spille, når vi kommer op i de priser.

En gang lidt af det hele, tak.

 

Le Trang

Vi slår også lige et smut forbi for at smage deres Bahn Mi. Vi vælger to forskellige med henholdsvis kylling og oksekød. Er man ikke lige til det, så er der også andre varianter. Mens jeg venter får jeg helt lyst til deres suppe.

Der er ikke supervarmt i pakhuset i dag, så en suppe havde måske ikke været dumt. Nå, den må prøves næste gang.

Bahn Mi med kylling og oksekød.

 

Bahn Mi er en vietnamesisk sandwich med forskellig slags fyld. Dem, vi får, smager godt, men de måtte gerne få endnu mere punch på smagen. De bliver hurtigt lidt anonyme. Mens jeg ventede, spottede jeg også nogle fritterede østershatte, som jeg desværre ikke nåede at prøve – så det må også blive næste gang.

Duck n Fries

I denne test blev der ikke tid til at smutte forbi her, men jeg kan afsløre fra tidligere besøg, at deres fritter og dip er rigtig fornuftig. Dip’en er der bare for lidt af, men det problem synes jeg ofte at have sådanne steder.

Pizza pazza

Der er fart på den store pizzaovn og denne bod er der ofte kø ved. Kartoffelpizzaen er ved flere lejligheder blevet afprøvet og kan anbefales.

Yazzy’s Pita

Foruden det gode humør hos pitagutterne, så smager både brød og fyld rigtig godt. Deres pita med kylling er helt klart værd at prøve.

https://www.instagram.com/p/Bf3woN5B50L/

Vorfor Vaffel

Vorfor Vaffel har i noget tid fungeret som pop-up, men skulle nu være blevet fast inventar i Storms Pakhus. For 55 kr. får du en fin dessert med kvalitetsis og forskellig topping, og især min søn var begejstret for at der var en pind i vaflen – en waffsicle.

Is + vaffel til dessert. Instant hit hos junior.

 

Nelles

Vi slutter middagen af med kaffe fra Nelles, som altid leverer en god kaffe, og det varmede godt.

En kop kaffe til lige at lukke en udmærket frokost på.

 

Nye rør, nye boder – men ikke rigtig noget nyt alligevel.

Vinterlukningen i Storms Pakhus har givet plads til nyt varmegenvindingssystem, som skulle gøre indeklimaet bedre og sikre, at der ikke er meget koldt i pakhuset om vinteren. Det sidste – kan jeg desvære melde – spiller ikke helt endnu.

Der var koldt, men måske bliver temperaturen bedre i løbet af dagen, eller også skal der altså skrues lidt på nogle knapper.

De to nye boder, Vorfor Vaffel og Tandoori BBQ, håber jeg bliver i pakhuset, for de bidrager helt sikkert til at sikre et bredt udvalg i det i forvejen store madunivers, som Storms Pakhus er.

Nu har jeg været forbi en del gange efterhånden, og jeg kan roligt sige, at alt er som det plejer. Jeg glæder mig dog til den kommende tid, hvor Per Hallundbæk forhåbentlig får tweaket de forskellige madboder til et endnu højere niveau.

Del artikel

Andre læser også