Madanmeldelse: Storms Pakhus er et ægte madmekka i Odense

Skrevet af: Daniel Sløk Nielsen

Gastromand er en af Danmarks største madblogs og er medejere af MigogOdense. De anmelder bl.a. mad for MigogOdense.

Vi skal helt tilbage til oktober 2017, da vi sidst testede Storms Pakhus. Dengang var det vores gode ven Madsvin, som tog turen forbi madmekkaet. Nu skriver vi 2019, og denne gang er det Gastromand, som afprøver løjerne.

Jeg beslutter mig for, at frokosttid virker som et fornuftigt valg af tidspunkt for vores besøg … men jeg bliver klogere. Det første, jeg konstaterer, er, at flere af madboderne ikke er åbne, og det er jo lidt ærgerligt, når man nu gerne vil prøve lidt forskelligt.

Nuvel, der er stadig masser af muligheder – så vi springer straks ud i det.

Joy Street Food

Vi lægger ud med en gang pankorejer fra Joy Street Food. Stilen er thailandsk og de tre panerede rejer til 50 kr. er fint lige at starte frokosten med.

Den tilhørende dip er der nok af, så det fungerer fint. Er du i humør til at smage en masse forskelligt fra Joy, kan du overveje den store platte med alt muligt forskelligt, serveret på en gigantisk rejechip, som naturligvis kan spises.

Sprøde pankopanerede rejer – ren joy..

 

Burger Anarchy

Hvad enten det er burgere serveret i restauranten, på Tinderbox eller nede fra boden i Storms Pakhus, så er kvaliteten altid fornuftig hos Burger Anarchy.

Hvis du kan huske helt tilbage til Tinderbox i 2016, så kårede Gastromand faktisk også Burger Anarchys “Ted”-burger som den suverænt bedste festivalburger i hele landet.

Min søn er også vældig begejstret, når vi er forbi Burger Anarchy, for så kan han nemlig få en børneburger, “uden alt det der salat”, som han siger. Bevares, bøffen er saftig, lyserød og bollen er fin, men til 70 kr., så er den også betalt.

Børneburgeren er et hit hos ungerne, og den er i perfekt størrelse.

 

Når jeg selv lægger vejen forbi burgerbixen, så falder valget ofte på de lidt mere vulgære burgere, som f.eks. The Beast, som med sine to bøffer, bacon og ost kan give de fleste åndedrætsbesvær efter at have indtaget den.

Tandoori BBQ

Storms Pakhus har netop haft en lille vinterferie og åbnede igen fornylig med nye madboder, hvor Tandoori BBQ er en af dem. Her får du pakistansk/indisk stil. Der er endnu ikke noget menukort oppe, så vi får valgmuligheden mellem kylling eller lam – eller et mix.

Krydringen af kødet er god, og tilberedningen i de autentiske lerovne gør noget godt for spydet med det blandede kød. Det er mørt og saftigt.

Det dertilhørende brød er blødt og lækkert, og den krydrede sovs sammen med den friske raita fuldender retten. Det er en rigtig fin portion hvis man vil dele lidt.

Dejlig grillsmag på kødet gør denne simple ret til noget særligt.

 

Mr. Phan House

Vi fortsætter frokosten med en kinesisk deletallerken. Her får du lidt af hvert, bl.a. bløde baos, dumplings med forskellig fyld og braiseret svinebryst. Det hele er både lidt hot og spicy men der er også sødme til stede, som der skal være i rigtig kinesisk mad.

I det hele taget er det en fin tallerken og hvis svinebrystet havde været lidt mere mørt og sticky, så havde prisen på 249 kr. også været helt okay, men det hele skal gerne spille, når vi kommer op i de priser.

En gang lidt af det hele, tak.

 

Le Trang

Vi slår også lige et smut forbi for at smage deres Bahn Mi. Vi vælger to forskellige med henholdsvis kylling og oksekød. Er man ikke lige til det, så er der også andre varianter. Mens jeg venter får jeg helt lyst til deres suppe.

Der er ikke supervarmt i pakhuset i dag, så en suppe havde måske ikke været dumt. Nå, den må prøves næste gang.

Bahn Mi med kylling og oksekød.

 

Bahn Mi er en vietnamesisk sandwich med forskellig slags fyld. Dem, vi får, smager godt, men de måtte gerne få endnu mere punch på smagen. De bliver hurtigt lidt anonyme. Mens jeg ventede, spottede jeg også nogle fritterede østershatte, som jeg desværre ikke nåede at prøve – så det må også blive næste gang.

Duck n Fries

I denne test blev der ikke tid til at smutte forbi her, men jeg kan afsløre fra tidligere besøg, at deres fritter og dip er rigtig fornuftig. Dip’en er der bare for lidt af, men det problem synes jeg ofte at have sådanne steder.

Pizza pazza

Der er fart på den store pizzaovn og denne bod er der ofte kø ved. Kartoffelpizzaen er ved flere lejligheder blevet afprøvet og kan anbefales.

Yazzy’s Pita

Foruden det gode humør hos pitagutterne, så smager både brød og fyld rigtig godt. Deres pita med kylling er helt klart værd at prøve.

https://www.instagram.com/p/Bf3woN5B50L/

Vorfor Vaffel

Vorfor Vaffel har i noget tid fungeret som pop-up, men skulle nu være blevet fast inventar i Storms Pakhus. For 55 kr. får du en fin dessert med kvalitetsis og forskellig topping, og især min søn var begejstret for at der var en pind i vaflen – en waffsicle.

Is + vaffel til dessert. Instant hit hos junior.

 

Nelles

Vi slutter middagen af med kaffe fra Nelles, som altid leverer en god kaffe, og det varmede godt.

En kop kaffe til lige at lukke en udmærket frokost på.

 

Nye rør, nye boder – men ikke rigtig noget nyt alligevel.

Vinterlukningen i Storms Pakhus har givet plads til nyt varmegenvindingssystem, som skulle gøre indeklimaet bedre og sikre, at der ikke er meget koldt i pakhuset om vinteren. Det sidste – kan jeg desvære melde – spiller ikke helt endnu.

Der var koldt, men måske bliver temperaturen bedre i løbet af dagen, eller også skal der altså skrues lidt på nogle knapper.

De to nye boder, Vorfor Vaffel og Tandoori BBQ, håber jeg bliver i pakhuset, for de bidrager helt sikkert til at sikre et bredt udvalg i det i forvejen store madunivers, som Storms Pakhus er.

Nu har jeg været forbi en del gange efterhånden, og jeg kan roligt sige, at alt er som det plejer. Jeg glæder mig dog til den kommende tid, hvor Per Hallundbæk forhåbentlig får tweaket de forskellige madboder til et endnu højere niveau.

Tæt på Odense: Danmarks eneste sexdukke-bordel er åbnet

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto: Pxhere
Arkivfoto: Pxhere

Man ved efterhånden godt hvad de neonfarvede Open-skilte betyder.

Der foregår som regel en eller anden form for prostitution derinde, og de ses overalt i landet. Prostitution er faktisk ikke ulovligt i Danmark.

Men nu er et helt andet slags bordel åbnet knap 20 km fra Odense. Det er TV2 Fyn, der har været på besøg hos Danmarks eneste sexdukke-bordel.

Det har tidligere været åbent i Århus men lukkede ned på grund af brok fra naboer. Nu er Doll House åbnet i Vissenbjerg på Fyn, og det er åbenbart blevet en pæn succes, siden man slog dørene op igen her i december.

“Der har været folk fra Asien, der har været folk fra Sydamerika og fra hele Europa,” fortæller Peter Shange, vært for bordellet, til TV2 Fyn.

 

Afrikanske og asiatiske dukker

På deres egen Facebook-side Doll House skriver de bl.a. om “pigerne”.

“Afrikanske Abeni på på 160 cm, G skål, 40 kg og afrikanske former.
Abeni ligner en væske ægte afrikansk kvinde med stor bagdel, lille talje og store bryster.

Asiatiske Kim på 140 cm, D skål, 28 kg med lang mørkt hår.
Kim er en asiatisk frækkert med flad mave og struttende bagdel.”

Du kan se det helt særlige indslag herunder;

Perfekt julegave: Nu kan du købe en brugt bilfærge i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Den Blå Avis
Foto: Den Blå Avis

Hvad giver man manden eller kvinden, der har alt i julegave?

Prøv med en brugt bilfærge med plads til 14-16 biler og egen restaurant ombord.

Lige nu trender en salgsannonce på Den Blå Avis med en brugt bilfærge fra 1982.

Sælgeren har adresse i Odense kan man læse ud fra salgsannoncen.

Den kan både bruges som færge i dansk og internationalt farvand.

Foto: Den Blå Avis

Vildeste husbåd i Odense Havn

Men den kan også bruges som den vildeste husbåd i Odense Havn eksempelvis. Prisen er 1,2 mio. kr., men så har du altså noget du helt sikkert kan blære dig med.

I salgsannoncen står der bl.a.

“Her sælges et stk bilfærge passager færge til fart i internationalt farvand eller i kystnært farvand eller dit nye hus med kæmpe garage med plads til 16-18 biler.

At beskrive hvad der er lavet, lige fra nye tanke, til ny bundplader skruer og aksler lejer motore lysmaskiner bildæk som er konverteret om til kæmpe festsal, og der er investeret 1,7 mill.

Harald Blåtand trænger til udvendig maling, og andre mindre reparationer, og færdig klasening.”

Du kan se selve salgsannoncen her

Adventskonkurrence: Vind en overdådig middag for 2 på Restaurant HOS

Skrevet af: Michael Qureshi
Mørt grillet oksekød gøres klar til servering.
Mørt grillet oksekød gøres klar til servering.

Så er det blevet 3. advent, og vi er klar på endnu en fed adventskonkurrence til MigogOdenses læsere.

Den første var en fed elektronik-pakke fra SACKit. I sidste weekend var det Vi Elsker 90’erne billetter.

Denne gang skal vi ud i gastronomiens verden. Vi udlodder i samarbejde med Restaurant HOS en middag for 2 på en af Odenses bedste nye restauranter.

Restaurant HOS har i den grad taget Odenses madscene med storm.

Først og fremmest har de etableret sig som byens førende smørrebrødsrestaurant på rekordtid. De har blandt andet været nomineret til Årets Smørrebrødsrestaurant i hele Danmark i Den Danske Spiseguide.

Men deres spiseoplevelser i weekenderne vækker også opsigt.

Snacks og bobler – altid godt at starte på.

Madanmelder var begejstret

Vores madanmelder var bl.a. vildt begejstret. Du kan læse anmeldelsen her.

I maj vandt de endda den store restaurant-dyst Bedst på Fyn. Efter en tæt og intens finale slog de etablerede Restaurant Pasfall.

Nu har du mulighed for at opleve de kulinariske lækkerier i Kongensgade 65.

Sådan vinder du en overdådig middag for 2 i det nye år

Like opslaget lagt på MigogOdenses Facebook-side søndag d. 15. december kl. 19.00
Skriv hvem du vil invitere med på HOS

Vi trækker en vinder på torsdag d. 19. december