Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe stjerne gæster Kongens Have: Fredagskoncert tilføjer stort navn

Af Christina Frederiksen

Rasmus Seebach og Blæst er allerede præsenteret. Nu fuldender Mads Langer programmet til fredagskoncerten i Kongens Have fredag 26. august under årets H.C. Andersen Festivals.

Publikum kan altså se frem til en fantastisk fredag med to af Danmarks største stjerner og et af de mest spændende bands på den danske stjernehimmel.

”Vi er virkelig stolte af den line up, vi kan præsentere til fredagskoncerten. Med Mads Langer og Rasmus Seebach som toppen af den musikalske kransekage er der lagt op til en fantastisk fredag i Kongens Have, hvor publikum også kan opleve Blæst,” siger festivaldirektør Peter Bøgholm og tilføjer:

”Musikken er en vigtig del af H.C. Andersen Festivals, og Mads Langer hører til en af Danmarks allerbedste og mest populære sangere, hvad han også viste, da han sidst gæstede vores kulturfestival i 2019. Samtidig er der ”Vi elsker 90’erne” om lørdagen i Kongens Have, og så har vi blandt andet også stadig til gode at præsentere en stribe kunstnere til Amfiscenen.”

Musikalske opkomlinge og succesfulde Seebach

Dørene til fredagskoncerten i Kongens Have åbnes fredag 26. august kl. 16, hvorefter publikum udover Mads Langer kan se frem til en eftermiddag og aften med Blæst og Rasmus Seebach.

Siden 2009 har Rasmus Seebach både vundet et utal af priser og danskernes musikhjerter med sine velkomponerede, danske popsange, som de fleste kan synge med på. Med sine fem studiealbums har han opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene, hvilket den tildelte ærespris under det senest afholdte Danish Music Award show sætter en stor streg under.

De musikalske opkomlinge fra Blæst satte sig selv på det musikalske landkort i 2020 med debut-ep’en ’Vindstille’, hvor de groovy og dansksprogede popsange delikat bliver serveret af forsanger Fernanda Rosas karismatiske vokal. De ungdommelige tekster om små hverdagsøjeblikke, rummer stor poesi og er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift, som har fået både GAFFA, Soundvenue og Bands of Tomorrow til at spå den danske kvartet en lovende fremtid.

500 ekstra Early Bird-billetter

Billetterne til fredagskoncerten kan købes på hcafestivals.dk, og i anledning af offentliggørelsen af Mads Langer er der sat yderligere 500 Early Bird-billetter til salg til 299 kroner plus gebyr. Når Early Bird-billetterne solgt, stiger prisen til 350 kroner plus gebyr.

Early Bird-prisen er forudsat, at man tilmelder sig H.C. Andersen Festivals nyhedsbrev via hjemmesiden hcafestivals.dk.

Hvad: Mads Langer ved Fredagskoncerten i Kongens Have

Hvor: Kongens Have

Hvornår: 26. august. Dørene åbnes kl. 16

Del artikel

Andre læser også