Madtemplet udvider: Flere siddepladser og ny madbod i Arkaden

Skrevet af: Redaktionen

Arkaden Food Market byder det efterspurgte, mexicanske køkken velkommen med Tacos Cantina og udvider samtidig med flere siddepladser. Derfor vil du i disse dage opleve rullegitrer på førstesalen hos Arkaden Food Market, da der arbejdes på højtryk for at udvide det tidligere festmekka med flere siddepladser til de madglade odenseanere.

I samme ombæring møder man en mindre banken og boren, da mexicanske Tacos Cantina gør klar til åbning af deres madbod onsdag 7. marts – efter stor efterspørgsel fra gæsterne i det odenseanske madmarked.

Mexicansk madbod og stjernekokke

Ejeren af Tacos Cantina, Peter Kolos, stiler efter at danne rammerne om den mexicanske charme med sine traditionelle tacos og nationalretten ”picadillo”. Det mexicanske udvalg er udviklet i tæt samarbejde med mesterkokkene Julian Guajardo, som er tidligere kok fra Noma samt David de Silva, der har en fortid hos Kong Hans – begge med hjerter, der tilhører det mexicanske køkken.

“Arkaden Food Market er stolte af at byde endnu en madbod velkommen til ”folden”, nemlig mexicanske Tacos Cantina. Der hersker ingen tvivl om, at der har været stor efterspørgsel fra Fyns madglade population, der både på skrift og tale har udtrykt et stort ønske om at kunne nyde det mexicanske gadekøkken i den fynske hovedstad. Og med to stjernekokke i ryggen har Peter Kolos udviklet sit koncept, hvor de traditionelle tacos og nationalretten picadillo er på menuen. Kendetegnet ved den mexicanske mad, er, foruden de friske råvarer, en vis styrke fra et vælg af stærke saucer, som Tacos Cantina har udarbejdet med Mikkeller,” siger Jacob Christer Larsen, direktør og partner i Arkaden Food Market.

Ejeren af Tacos Cantina forsikrer, at den nye madbod tilbyder noget for en hver smag – hvad end, du er til stærk mad, der river i næsen eller mindre stærk mad, der blot kan fornemmes på tungen – kunden bestemmer selv styrken.

Med Tacos Cantina kan Arkaden Food Market nu byde på mad fra alle verdenshjørner – fra spansk tapas over brasiliansk nationalret og japansk ramen til mexicanske tacos og picadillo.