Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har brugt 2 mio. kr. på en tryg genåbning: Sådan åbner Magasin i Odense

Af Michael Qureshi

Siden torsdag den 17. december, midt i årets mest travle periode, har alle Magasins fysiske forretninger været nedlukkede.

Det betød, at langt de fleste medarbejdere i perioden frem til nu har været hjemsendte. Nu er de tilbage og i fuld gang med at gøre klar til den dag, som har været længeventet.

Julen er pakket væk, og foråret er disse dage i fuld gang med at blive pakket ud, og hos Magasin i Odense glæder man sig til at invitere kunderne indenfor i trygge rammer:

“Det er helt fantastisk, at vi nu endelig kan slå dørene op og byde vores kunder velkommen i forretningen igen.

Vi har virkelig savnet dem, og vi glæder os rigtig meget til tage varmt imod dem igen. Lige nu bruger vi alle kræfter på at gøre klar til genåbningen, således det er muligt at handle trygt og sikkert hos os,” lyder det fra Sofie Andreassen, der er Store Manager i Magasin Odense.

Corona-guides og trafiktællere

Spritstandere, corona-guides, vagter, trafiktællere og trænede medarbejdere er klar til at tage imod kunderne fra onsdag, og alene på håndsprit og ekstra rengøring har Magasin brugt over 2 mio. kr. for at kunne sikre den maksimale hygiejne i forretningerne og bag kulisserne.

Under nedlukningen er ingen medarbejdere blevet opsagt, og når Magasin om få dage åbner igen, skal der ansættes flere end 100 nye kollegaer på tværs af landets syv Magasin-forretninger.

Genåbner med velkendte services

I den nedlukkede periode har Magasin gjort sit for at opretholde det store kundefokus – blot begrænset til onlineuniverset.

Men fra onsdag den 21. april kan kunderne igen få glæde af de mange services, der trods alt føles bedst, når man kan opleve og nyde dem i en fysisk forretning.

“Mange af vores services er under nedlukningen blevet overført til vores onlineunivers, men vi glæder os utrolig meget til igen at møde vores kunder fysisk.

Vi ved, at mange har savnet netop den fysiske service og oplevelse, og vi er mere end klar til at byde vores kunder velkommen i magiske Magasin,” udtaler Sofie Andreassen.

Magasin genåbner med følgende services: Personlig Shopper, Gave Shopper, Beauty Shopper, Lingeri Shopper, Beauty-behandlinger og Duftkonsultationer. Alle services er fortsat tilgængelige online for alle danskere, der fortsat ikke er helt trygge ved at begive sig ud i den delvist genåbnede virkelighed.

Del artikel

Andre læser også